kızla aynı boydayız sadece benden 6 kilo zayıfAnnesi daha güzel : > ama maşallah ne boy var ya. Bence modelliğe falan devam etsin. O boylarla dizilerde zor. Erkeklere takoz lazım. : p
178? Maşallah şimdi yarışmada kim olduğunu daha çok merak ettim. O kadar uzun durmuyordu kimse :) aman canım koca illa uzun olacak diye bir şey yok. Senden daha kısa olabilir. Dizilerde oynasa bir de topuklu giyse bu kıza yetişecek çok erkek oyuncu yok. Yoksa günlük hayatta giymeyiver topuklu. :)kızla aynı boydayız sadece benden 6 kilo zayıfve evet koca zor bulunuyo
başıma ne geliyosa uzun boylulara hayır diyememekten geliyo zaten178? Maşallah şimdi yarışmada kim olduğunu daha çok merak ettim. O kadar uzun durmuyordu kimse :) aman canım koca illa uzun olacak diye bir şey yok. Senden daha kısa olabilir. Dizilerde oynasa bir de topuklu giyse bu kıza yetişecek çok erkek oyuncu yok. Yoksa günlük hayatta giymeyiver topuklu. :)
Çok alemsin :)) senden uzun bir arkadasım vardı, koca bulmak için basketbol maçlarına gidiyorum diye espri yapıyordu.başıma ne geliyosa uzun boylulara hayır diyememekten geliyo zaten