DEREN TALU ( DEFNE SAMYELİNİN KIZI )

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Deren Talu 1997 senesinde ülkemizin en güzel şehri olan İstanbul ilinde hayata merhaba dedi. Kendisini ilk defa model olarak yer aldığı Atıl Kutuloğlu defilesinde görmüştük. Bu defile sonrasında herkesin ilgisini çeken güzel model bir süre ortadan kayboldu ve oyunculuk eğitimi almak için yurt dışına çıktı. Kendisinin şu anda özellikle dizi yapımcılarının en çok çalışmayı istediği isimler arasında yer aldığı biliniyor.

1.78 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Deren Talu, sosyal paylaşım hesaplarından paylaşmış olduğu resimler ile büyük bir hayran kitlesi yakalamış durumda. Yakın zaman içerisinde kendisinin popüler çok sayıda projede yer alması bekleniyor.

Annesinin güzeliğinden hiç almamış.
Bakışlarına çekicilik katmaya çalışırken giriştiği çaba komedi. =D
Zorla seksi ve etkileyici olunmuyor. Etkileyicilik kişiye göre değişir tabii ki.
Ama bana çok komik geldi bakışları.
Eğreti durmuş.

Saçlarının şekli korkunç. Olmamış. =D

Annesi daha güzel : > ama maşallah ne boy var ya. Bence modelliğe falan devam etsin. O boylarla dizilerde zor. Erkeklere takoz lazım. : p

yahu ben bundan 10 cm kısayım 1 kilo daha zayıfım ama kürdan gbiyim..bu kız hiç te okadar zayıf durmuyo bu boya bu kiloyla hastalıklı gibi görünmesi lazm değil mi anlamadım

kızla aynı boydayız sadece benden 6 kilo zayıf ve evet koca zor bulunuyo
178? Maşallah şimdi yarışmada kim olduğunu daha çok merak ettim. O kadar uzun durmuyordu kimse :) aman canım koca illa uzun olacak diye bir şey yok. Senden daha kısa olabilir. Dizilerde oynasa bir de topuklu giyse bu kıza yetişecek çok erkek oyuncu yok. Yoksa günlük hayatta giymeyiver topuklu. :)

başıma ne geliyosa uzun boylulara hayır diyememekten geliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…