Kontakt Lens dereceli solotica lens

feyza25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
916
5
arkadaşlar şuanda şeffaf lens kullanıyorum..ilk defa renkli lens kullanmak istiyorum..derecesi -3.25 yada -3.50 olabilir..solotica lens almak istiyorum..bana yardımcı olurmusunuz??

Benim gözlerim -5.30..5 senedir renkli lens kullanıyorum 2 ay öncede solotica aldım çok memnunum :) eger göz rengine göre sende doğal duracak bir renk seçersen hiç pişman olmayacağını düşünüyorum.

bende lens sevdalısıyım ama solatica hiç kullanmadım diğer lenslerde bir müddet sonra batma oluyor siz böyle bir sorunla karşılaştınızmı ??

bende lens sevdalısıyım ama solatica hiç kullanmadım diğer lenslerde bir müddet sonra batma oluyor siz böyle bir sorunla karşılaştınızmı ??

hemen hemen her rengini kullandim canim , bir topazio birde hidrosummer serisini kullanmadim.

kullanabilecegin en yumusak, rahat lens diyebilirim. aldikalrimdan bir tek verde green digerlerinden kalin ve rahatsiz cikti.

onun disinda digerleri tum gun rahatlikla kullanilabilcek lensler.

Bende katılıyorum bu zamana kadar kullandığım birçok lens belli bir süreden sonra batma ve kuruma yaptım ama solotica da böle bi sorum yaşamadım :)

peki esmer tene hangi renk daha çok yakışır?...
ben quartzo ile mel i beğeniyorum...

ben mel daha çok yakışır diye düşünüyorum açıkcası.kardeşimde esmer o mel almayı düşünüyor eger sizden önce alırsa nasıl durduğunu buraya yazarım ama lensleri biz brezilyadan aldığımız için gelmesi 1 ayı buluyor.ben beyaz tenliyim nc ice kullanıyorum ve çokta memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…