Arkadaşlar yeni üye oldum. Nasıl anlatacağım bilemiyorum. 10 yıldır panik atak ve anksiyete hastasıyım. Fakat son bir aydır başima hiç gelmeyen seyler gelmeye başladı. Anneme, abime, aileme yabancilasma. Kendi evime mahalleme bile yabancilasma o an ki kafamda bi basinc ve dusunceler silsilesi. 1 aydir bunu surekli yasiyorum. Panik atak olsa tamam diyecegim raziyim ama bu zihnimi yoruyo
Kabuslar goruyorum, uyaninca kabusun etkisinde kaliyorum. Kafayi mi yiyorum diye dusunuyorum. Psikiyatriye gittim anksiyeteye bagli derealizasyon ve deperzalizasyon yasadigimi soyledi. Bu derealizasyon bunlari yapar mi? bilincim bulaniyo sanki aklima gordugum kabuslar geliyo kalbime sikinti giriyo, sanki ortamdan zamandan koptum
Kabuslar goruyorum, uyaninca kabusun etkisinde kaliyorum. Kafayi mi yiyorum diye dusunuyorum. Psikiyatriye gittim anksiyeteye bagli derealizasyon ve deperzalizasyon yasadigimi soyledi. Bu derealizasyon bunlari yapar mi? bilincim bulaniyo sanki aklima gordugum kabuslar geliyo kalbime sikinti giriyo, sanki ortamdan zamandan koptum