Derdine derman aramak bu olsa gerek:(((

M

myctikdarc

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi myctikdarc
slm ark. benim başımın sağ tarafında ağrı kesicilerle geçmeyen şiddetli bir zonklama var:1no2: ve bu ağrı ben hareket ettikçe artıyor sağ gözüme ve sağ kulağıma da vuruyor fakat antidepresanı bırakmama rağmen ancak bu ağrılı durumlarda yeniden bi tane depresan alıyorum senağlama öyle geçiyor sebebi sizce ne olabilir neden sadece bu ilaç ağrımı kesiyor :çok üzgünüm: başımın böyle ağrımasının nedeni sizce ne olabilir benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım varsa ya da düşüncesini benle paylaşmak isteyen duyarlı arkadaşlarım:a015: lütfen yazılarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese tşklr ve acil şifalar......

• Konu Sahibi myctikdarc
çok geçmiş olsun canım :KK43:
kaç günden beri devam ediyor senin bu ağrı? bide başka ağrıyan bir yerin varmı?
cünkü eğer baş ağrısı, boyun tutulması, iştah kesilmesi, kusma felan varsa devamında. durum ciddi olabilir...

• Konu Sahibi myctikdarc
Merhaba aynı sorun bende de var.yani başımın sadece sol tarafında şakak bölümünde gözüme kadar vurun bi darbe zonklama sanki bıçakla oyuyolar bir anda geliyo ve o anda hiçbirşey yapamıyorum çok canım yanıyo.4-5 gündür gün içerisinde olmaya başladı.Bununla alakalımı bilmiyorum ama uzunnn zamandır baş dönmesi o anda yığılcak gibi oluyorum,bir anda gelen çarpıntı,hareketsizlik,yorgunluk,konuşmaya bile takatim kalmayan bir anda gelip beni yoklayan bu olaylar var.kansızlık yok bunu biliyorum şekere de baktırdım.Neden bilmiyorum antidepresan hapları yaklaşık 10 yıl kullandım ama 5 yıldır hiç kullanmıyorum.Sizce neden bir anda bu kadar kötü oluyorum hiç halim yok her zaman bitkin hissediyorum kendimi.

• Konu Sahibi myctikdarc
ablamda da bu tür bir belirti vardı doktorlar göz tansiyonu demişti...

• Konu Sahibi myctikdarc
Bütün bu belirtiler varmıydı yoksa sadece baştaki ağrıdanmı göz tansiyonu denildi

• Konu Sahibi myctikdarc
ayni sorun bendede var suan
2 gündür en keskin agri kesicileri bile kullandim ama bana misin demiyor
deliricem artik agridan mafoldumben

X