derdimm dissss

dilek86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
297
1
116
38
- Yurtdışı
selam kizlar
gecen persembe disim agridi direk hemen doktora gittim daha once kanal tedavisi yapilan disim apse yapmis bir haftan beri kurtulamadim gitmedigim doktorma kalmadi bazilari dedi cekmemiz laizim bazilari ikinci kez yapmaliyiz kanaltedavisini dis cekilmesinden korktugum icin tedaviyi sectim secmez olaydm dun yapildi ama agrim gecmedi dunden beri yemek yiyemiyorum agridan oluyorum dun iki ztane parkemt yuutum aksam 7 gece iki ye kadar anca rahatladim tabiki sonra tekrar su saat oldu ne uyudum nede yemek yiyebildim kafayi iyicem biraz once yine doktordaydim usteki gecici dolguyu cikardi pamuk koydu agrim yok ama daha buyuk problemim var agzimda soguk su olmadan duramiyorum felaket bir agri basliyor agrikesici bile fayda etmiyor ayrica antibiyotikte kullaniyorum be bu kullandigim ikinci paetim iyice ilerlemis intihap bu disciden cok korkarim dislerimi fircalamama rahmen hep ordayim umarim sorunumu almasinizdir kizlar agzimin icinde soguk su olmasi lazim disimdeki agri oyle geciyor ayrica ve durmadan degistirmem lazim ben napicam boyle antibiyotik almam lazim ama dun ogleden beri hic bir sey yemedim ve uyumad yarim edin kizlar bana ne olur kafayi yiyicem yorumlariniz icin simdiden tesekur ederim :43:

iltihapların geçmesi için antibiyotik kullanmanız gerek o yüzden yemek yemeğe gayret edin..sebzeleri haşlayın,içine ekmek koyun ve robottan geçirin sıvı halde tüketin.çiğnemek zorunda kalmazsınız aynı zamanda karnınızıda doyurmuş olursunuz.Allah acil şifalar versin,diş başa dert..

ağız yoluyla alınan antibiyotik geçirmediyse mutlaka antibiyotik iğne yazmalı doktor hemen iyi gelir ve 1 hafta sonundada çekilmeli çünkü 2 kere kanal olmaz sen nerden biliyorsun dersen diş hekimi asistanıyım

tseekur ederim cnm evet gercekten cok kotu agzimi acamiyorum bile cnm soguk suyu agzimda tutmak zorundayim oyle yapmazsam feci dis agrisi geliyor agzimda su varken agri filan yok su ne zaman isiniyor orda agri basliyor kafayi yiyicem artik doktor a soyledim ama buna bir care soylemedi

çok geçmiş olsun
apseli diş zaten çekilmez diye biliyorum tedavi edilir
ama başka bi dişciye daha gösterseydin keske,bişeyler yemeye gayret et ilaçlarıda kullanamazsın yoksa

ben avusturyada yasiyorum burda igne vermiyloar genelde hap veriyolar haytaimda boyle dis agrisi gormedim apse bya ilerlemis

5 tane disciye gittim hepsi antibiyoti kullan diyor bir haftadan beri cekiyoerum iki disime knal tedvaisi yapildi birine tekrarladilar ama yinede agri gecmiyor elimde bardakla dolasiyorum iki tane kizim var onlarla ilgilenemiyorum :)))

garip iğne vermesilazım acil dişçi yokmu oralara gitseniz allah yardım etsin

gittim cnm bir saaat once geldim kanal tedavisi yaptigi dis gecici dolgu baski yapiyor diye nu kaldirdi gecer gibi oldu yine ayni seyi yasiyorum alimde bardakla dolasiyorum acliktan bayilicam yemek yiyemiyorum allah kahretsinki burda vermiyoar igne

Geçmiş olsun canım benim bildigim kadarı ile dişteki apse geçmeden tedavi etmiyorlar önce onun geçmesi gerek neden igne yazmıyorlar

dıs agrısı cekene kadar cocuk dogur derler ya dogruymus bende dısten cok cektım, en son dısımı cektırdıgımde bırden kulaklarımda ınanılmaz bır agrı oldu dıscım turktu ve bana bunu buzamana kadar kımseye yapmadım ama sana yapıcam dedı resmen yarım saat agladım dıscıde.
bana bır ıgne yaptı boynumdan yukarısını uyusturdu yarım saat daha dınlendım dıscıde agrım hafıfledıkce kendıme geldım.

rabbım sıfa versın bıran evvel,suyu dısardan yanagınıza tutsanız bunu denedınızmı? yatarken yapabılırsınız bunu belkı buda ıyı gelır.

Back
X