- 6 Mayıs 2013
- 99
- 3
-
- Konu Sahibi yagmuradam
Düzgünce söylemiş durumu düzeltmek istediğini siz de olayı büyütmeden bu yönde davransanız. Demek ki ni sorunu varmış ama şimdiye kadar söyleyememiş. Bence çözümüne odaklanın. Ama benim anlamadığım nokta şu birlikte olduysanız belli ki zorla değil sizin isteğinizlw. Birlikte olmak karşısındaki de isteyerek olduysa neden ayrılmamak için sebep olsun kianlatabilceğim dertleşebilceğim kimse de yok o yüzden burdayım.
3buçuk yıllık ilişkim vardı gayet iyi gidoyoduk seviliyodumda seviyordumda.ne oldu bilmiyorum bugün hafif tartıştık hep alttan alırım kavga çıkmasın diye blöf yapmak için beni sevdiğindenden eminmisin dedim cevap değilim oldu ben şok oldum .
kandıyodur diye düşündüm çünkü hep kandırr .ciddiye almadım ama durum git gide ciddleşti heyecan kalmamış sevgisinden emin olamıyomuş ama düzeltmek istiyomuş yoluna koyckmış zamanla.
ayrılık lafı geçince kriz geçirim bide uzaktayız ayrıca birliktede olduk.herşeyi geçtimde insann sevgisi nasıl azalır hiç mi anlamaz bi anda mı fark eder..ayrılmayı düşünmüyomuş ne olursa olsun yanmda olckmiiş.
şimdi ara verdik.zaman istedi benden bnde verdim.caresiz bi haldeyim ne yapcğimı bilmiyorum onun sevgisine çok inanırdım içim titrerdi sarıldığında .
ne olur böyle kızlar??
ondan çok sevgisinin bitmesine üzülüyorumDüzgünce söylemiş durumu düzeltmek istediğini siz de olayı büyütmeden bu yönde davransanız. Demek ki ni sorunu varmış ama şimdiye kadar söyleyememiş. Bence çözümüne odaklanın. Ama benim anlamadığım nokta şu birlikte olduysanız belli ki zorla değil sizin isteğinizlw. Birlikte olmak karşısındaki de isteyerek olduysa neden ayrılmamak için sebep olsun ki
Hmm anladım.. Bi süre uzak dursanız belki özlediğini sevdiğini hisseder. Bazen olur çünkü öyle insan kafa karışıklığı yaşar anlık sorunları soğuma olarak düşünürondan çok sevgisinin bitmesine üzülüyorum
Sen ona sahip olmak istediği her şeyi evlenmeden önce verdiğin için hislerini köreltmişsin bunun başka bir izahı yok
Hemen bel altı düşünüyorsunuz ...bu mantığa göre evlenip 3 5 kez seks yapınca da eşlerin körelmesi lazım
Hemen bel altı düşünüyorsunuz ...