Derdimin adı dizanteri

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.078
1.431
333
Kızlar merhaba , başlık tuhaf oldu farkındayım ama belki aynı durumda olan vardır diye bunu tercih ettim.. 1 ay önce ateş ve ishal şikayetiyle dr gittim dizanteri dedi ilaç kullandım geçti.. şimdi yeniden ishal başladı ancak ağrı ateş yok .. var mı bunu yaşayan tekrarlayan. Şu ortamda hastaneye de gitmek istemiyorum malum durumlar , ama içimi de rahatlatmam lazım.

Dizanteri hala var mıymış ya

Valla ben de şaşkınım .. amipli dizanteri

Hayır , bagırsak ve idrar yolu enfeksiyonu görününce şikayetler buna bağlandı..ki zaten 1 ay oldu çevremde benzer rahatsızlığı olan hatta rahatsızlığı olan dahi yok eşim dahil :) gluten ya da çölyak olabilir mi diye düşündüm son zamanların moda hastalıkları malum..

Çeşme suyu mu iciyorsunuz

Bilemedimiyi bir enfeksiyon doktoruna gitseniz

Benim oğlum 5 yaşında bikaç ay önce yakalanmıştı ilaçla atlattkk bir ay sonra tekrarladı yine ilaç kullandık bence tekrarlayabiliyo

Yaz döneminde korona virüs belirtileri arasına, mide barsak şikayetleri de eklendi. Bunu bilerek doktora tekrar başvurun Ayrıca, amipli dizanteri tedavisini almış olsanız bile tekrarlayabilen bir hastalıktır. Kesinlikle el hijyeni, su, yiyecek ve içeceklerinize çok dikkat etmeli, mümkünse kullandığınız tuvaleti ayrı tutmalı ve sürekli dezenfekte etmelisiniz.

Benim oğlum 5 yaşında bikaç ay önce yakalanmıştı ilaçla atlattkk bir ay sonra tekrarladı yine ilaç kullandık bence tekrarlayabiliyo

Kanlı ishal diyor yok, ateş diyor o da yok ama teşhis bu insan ne yapacağını bilmiyor , çok geçmiş olsun

Annem yaklaşık 5 yıl önce dizanteri atlattı. Hatta ben tesadüfen bir komşuya söylerken farkettim hemen hastane gittik. Babam o sırada yatalakti altını alma falan vardı , annem komşusuna kanlı diskidan bahsederken duyup hemen hastaneye götürmüştüm annemi. Kendisi şeker hastası . Teşhis kondu ilaç tedavisi oldu ama toparlanmasi 1 ayı geçti . Annem 44 doğumlu bu arada.
Corona belirtilerinde de ishal var siz bir test olabilirseniz iyi olur .

Annemde ateş olmadı o sırada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…