- 9 Mayıs 2007
- 14
- 2
- 42
herkese selam kizlar bende haziran annesi oldum yakalsin 2 hafta once normal yolla bir kizim oldu ama bi sorunum var goguslerimin ucu cok fena yara oldu emzirirken cigerim soluluyor sanki meme veremedim ilk zamanlar resmen gogsumden kanlar akiyordu emerken bende sutumu sagmaya basladim bebegim memeyi unutmasin diye silikom meme sapklarinida kullaniyorum ama yinede yaralarim gecmedi bazen biberon ile anne sutu veriyorum bazende meme sapkalari emzirmeye calisiyorum.......
Ayrica goguslerimden dolayi sut sitmasi oldum ateslendim dr penisilin verdi onu kullaniyom bepantende kullaniyom biraz gecti gibi ama yinede emzirirken aciyor gogsum bileniniz varsa bana yardim edin en cabuk gogsum nasil iyilesir cunku emzirmeyi gecekten co istiyorum urtdisinda yasadigim icinde turkiyedeki satilan kremleri bulamiyorum ne olur allah rizasi icin yardim edin benim gibi olupta iyilesen varmi??????
Tavsiyeleriniz bekliyorum......!!!!!!!!!
Ayrica goguslerimden dolayi sut sitmasi oldum ateslendim dr penisilin verdi onu kullaniyom bepantende kullaniyom biraz gecti gibi ama yinede emzirirken aciyor gogsum bileniniz varsa bana yardim edin en cabuk gogsum nasil iyilesir cunku emzirmeyi gecekten co istiyorum urtdisinda yasadigim icinde turkiyedeki satilan kremleri bulamiyorum ne olur allah rizasi icin yardim edin benim gibi olupta iyilesen varmi??????
Tavsiyeleriniz bekliyorum......!!!!!!!!!