Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
marttan bu yana 10 kilo aldım dümdüz karnı olan ben, göbeğim çıktı selülit daha yeni yeni oluşmuşsa eritmesi çok kolay spora yatkınlığınız varsa evde yapın mekik, şınav, plank, squat en güzeli spor salonu tabi
Yarından itibaren başlıyorum Günde 20 dk alacaksa çok zorlamaz beni Hareketi sevsem çok güzel olacakta Ondan böyle oldum zateb Ha bi de şeker bağımlısıyım Onu kesmeden asla elveda diyemem sanırım bu soruna
Şeker var içeriğinde çok düşük ama var Onun yerine yulaf al Yulafı sütle pişir bir tk bal koy Üstüne istediğin meyve şeftali olur muz olur artık ne seviyorsan Gerçekten çok güzel oluyor tadı Kakaolu puding seviyorsan 1 tk kakao koyabilirsin puding tadında oluyor ben bayılıyorum Hem yulaf bağırsakları çalıştırıyor kabızlık varsa iyi gelir Kahvaltımı böyle yapıyorum canım tatlı çekerse Yumurta falan canım istemeyince Haftada 2-3 kez bunu tüketiyorum
marttan bu yana 10 kilo aldım dümdüz karnı olan ben, göbeğim çıktı selülit daha yeni yeni oluşmuşsa eritmesi çok kolay spora yatkınlığınız varsa evde yapın mekik, şınav, plank, squat en güzeli spor salonu tabi