Derdime bir çare KK

Canım yaa hemen merakını gidereyim
Küslüğe istikrarlı bi şekilde devam 3 ay oldu
Babam pazar günleri evde olduğu için aşağı iniyorum sadece yoksa zorla indiriyo bende münakaşa yaşanmadan
Birde yengemle bişey soracaksam konuşuyom sadece onun dışında muhabbete girmiyom

konu zaten baştan hatalı.
Evli olan abinizde kalıyorsunuz yatmadan yatmaya kendi evinize gidiyorsunuz (şaka gibi)
Abiniz de bizde kalamaz diyince suçlu oluyor öyle mi ?
Oh ne ala memleket .Sırtınızı dayamışsınız abinize geline
küsmeye hakkınız yok asıl abinizin sizde çok hakkı var bu durumda

Kuzum nedense senin bizimle kafa buldugunu dusunuyorum :)))

Ordaki ince cizgiyi bi türlü anlayamadınız oturdugu ev abimin değil babamın ayrıca bir arada yaşadık hep onun evi diye bir şey yok

Ordaki ince cizgiyi bi türlü anlayamadınız oturdugu ev abimin değil babamın ayrıca bir arada yaşadık hep onun evi diye bir şey yok
Ne demek onun evi değil
Abin evlenmiş yuva kurmuş baban da ona yardımcı olmuş evini vermiş
Babanın evinde abin oturuyor diye kudurmuşsun
İnsan abisi için bunları düşünmez burda ahkam keseceğine yiyosa git abine söyle bura babamın evi beni kovamazsın diye bak bakalım neler oluyo o zaman anca burda atıp tutarsın BALON

Ya yaşam biçimimizi ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz

Belkide abiniz siz oralarda perişan olursunuz diye endişelendiğinden öyle söylemiştir ve sizin buna gücendiğinizden haberi bile yoktur.sizi istemeyen kişi siz ordaykende istemezdi zaten bir şekilde belli ederdi

Annen babanla köye gitsene sende niye illa abinde kalacaksın ki anlamadım..onlarında bir özel hayatı var sonuçta..sen ilerde ister misin eşinin kardesini sürekli sizin evde..empati yap bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…