- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.221
güzelliğimi işimi çekemiyo olabilir bi ortamda biri beni övse mesela hemen kötülemeye çalışır
Kendim gibi görümcem olmasını isterdim
nesi varmış konularımınGeçmiş konularına baktım da...
Efsane trollsün,saygılar
İnşallah banlanırsın sübhaneke dinimiz aminnnakıl göç etmiş desem banlanır mıyım acaba. (demedim daha )
Hastalık Allah'tan. Kimse hastalığını seçemiyor. Akil fukarası olmak senin suçun değil. Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin. Çok üzüldüm senin adına.İnşallah banlanırsın sübhaneke dinimiz aminnn[/QUOastalığnı kendi seçmiyor. Akıl fukarası olmak senin suçu değil ki. Allah tez zaman da şifanı versin .Gerçekten üzüldüm senin adına.
Beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş hatırlatırımHastalık Allah'tan. Kimse hastalığını seçemiyor. Akil fukarası olmak senin suçun değil. Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin. Çok üzüldüm senin adına.
Neyse son gelismeleri merak eden var mıArkadaşım sen cidden umutsuz vakasınn
Oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun çok mu yalnızsın bilemiyorum ama şu tavrın sinir bozucu ciddenNeyse son gelismeleri merak eden var mı
Şuan ki tavırlarımda bi alaycılık vs göremiyorum ben siz ban akin mi besliyosunuz neOyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun çok mu yalnızsın bilemiyorum ama şu tavrın sinir bozucu cidden
neden kin besleyeyim kiŞuan ki tavırlarımda bi alaycılık vs göremiyorum ben siz ban akin mi besliyosunuz ne
Yess ben :)Neyse son gelismeleri merak eden var mı
Konuyu niye yanlış anlıyosunuzAbinle gelin iyi alıştırmış sizi yedi yirmidört saat besleyip hizmet yapmaya.Bide evlerinde mi kalacaksın bi rahat bırakın yahu şu evlileri.Ananın babanın evi var ne işin var abinin yanında Allah allah.Böyle anlayışsız insanlara cidden tahammül edemiyorum
İnatçı olduğum doğru ama belki bencil olabilecek son kişiyimNe yanlış anlaması ya asıl sen insanların ne demek istediklerini anlamayacak kadar inatçı ve bencilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?