- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.021
Hayatim sen konuyu coooook baska yerlere çekmişsin
Kendime has konseptim olsun oyle konu açıyorum diye aciklamistim daha once
Konum ilgi ceksin diye dedigim bisey varsa ispatla hadi
Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
Hayatim sen konuyu coooook baska yerlere çekmişsin
Bakin ortada yanlis anlaşılma varNMB24 size demiş ispat diye ama dayanamadım:)
Sabrimi zorluyosun ama üslubumu bozmayacagimIstedigin cevaplari aldiysaniz konunuzu kapattirabilirsiniz.Daha fazla dusurme artik kendini konunuz dikkat cekti ve bitti cevaplandi daha ne istiyosunuz.Saygisizca laf yetistirmek kimseyi populer yapmiyor.Kimse de durup dururken ya da kasten size yuklenmedi.Yorumlara ve gelen tepkilere gore agiz degistirdiniz bir dediginiz digerini tutmadi.Bence kapattirin artik konunuzu kimse gerilemesin.Ozelliklede siz!
Bakin ortada yanlis anlaşılma var
Ben tasarimciyim işim bu yani
E normal olarak hep bi seyler uretme farkli olma kafasindayim
Burda da ayni şeyi uyguladim diye suclu mu oldum
Iyice günah kecisi ettiniz beni
Hic birinize de saygisizlik etmedim ustelik
Burası bdv moda programı değil konsepte ihtiyacın yok oyüzdenHayatim sen konuyu coooook baska yerlere çekmişsin
İnsan dayanamıyor :)Ara ara gelip oluyorum maşallah konu sahibi adının hakkını veriyorsun, umutsuz vakasın gerçekten.
Asla ilerleme Yok. Ama takdir ettim seni 100 sayfayı geçmiş ban yememişsin.
Ben bile konuya gelip sana agzıma geleni sayıp, gönül rahatlığıyla banlansam diye düşünüyorum.
Ama sen yine anlamayacaksın, boş yere can sıkıntısı işte.
İnsanları rahat bırak.
Abin az bile demiş.
Saçma sapan bir aile düzeniniz var ve o düzene çanak tutmanız yanlış.
Kazık kadar kadınsınız şu kullanılamayan mutfağa bir ocak atın olsun bitsin.
Abinizle de konuşun. İnsanlar konuşa konuşa malum... adam bilse sizin eski düzenden devam etmeyeceğinizi sorun da yapmaz zaten.
Ama siz o düzeni ve beleşciliği seviyorsunuz.
Ay bak yine laf anlatmaya çalıştım. Halbuki anlamıyorsun anlamayacaksın
Anla artık cümleleri heceleyerek yazınca farklı, orijinal veya bir şey üretmiş olmuyorsun. 5 yaşında ilkokul öğrencisi yapar bunu. Sadece okuması sinir bozucu oluyor başka bir numarası yoookBakin ortada yanlis anlaşılma var
Burda da ayni şeyi uyguladim diye suclu mu oldum
Iyice günah kecisi ettiniz beni
Hic birinize de saygisizlik etmedim ustelik
Bakin ortada yanlis anlaşılma var
Trol ne yahu biri bana bunu açıklasınTrolluk durumu mu var hep aynı şeyler konuşulup durmuş ilginc.
e çok güzel kardeş, o tasarımcı farklılığa çalışan kafayı önce evin mutfağını tasarlamaya hemen akabinde de kendinize ait bir hayat tasarlamaya kullanın.
bonus olarak da annenizi abinizin peşinden ayrılmaya ikna için kullanabilirsiniz, sevap point kazanırsınız böylece, çok karlı bi iş oldu
kendinize ait bir hayat kurarak dünyaya uyum sağlarken ailenizin içinde de farklılık açısından zirveye çıkarsınız hem
Hanımefendiciğim biz bu konuyu tatlıya bağladıkAnla artık cümleleri heceleyerek yazınca farklı, orijinal veya bir şey üretmiş olmuyorsun. 5 yaşında ilkokul öğrencisi yapar bunu. Sadece okuması sinir bozucu oluyor başka bir numarası yoook
bende mi yengen gibi olsam görümcem bana tavır alir..Yengeme tavır alma sebebim ben yegenlerime kızınca şununla muhatap olmayın diye tembihliyor cocukları o da az değil yani
Bende o yüzden ne yegenlerimle muhatap oluyorum ne de onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?