- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ben hepiniz haksızsınız ben haklıyım demiyorumAy isim yok ona mi kirilacagim. Deyip duruyorsun ya burda herkes gelin diye. Senin statunde biri olarak yorum yapanlar da var onu bil yani. Benim yorumuma cevap vermesende olur. Sadece 70 kusur sayfa insan seni haksiz bulduysa sapkani cikart, onune koy, biryerde demek hatam var de diye soyluyorum.
Neymişamacınız ortaya çıktı
Neymiş
asla öyle bi niyetim yok derdimi paşlaşıp çare aramak için burdayım popüler olmak için değilpopüler olmak
Bak bukadar yorum icinde seni ve aileni zerre hakli bulmadim ama yigidi oldur hakkini yeme derler her yoruma uslubunu bozmadan cevap verdin. Bir kisiyi bile tersleyip kotu soz soylemedin. Tek takdiri bundan alirsin bu konuda.Ben hepiniz haksızsınız ben haklıyım demiyorum
Sadece konunun tam anlaşılamamasından muzdaribim
asla öyle bi niyetim yok derdimi paşlaşıp çare aramak için burdayım popüler olmak için değil
Bozmam.. Kimseye saygısızlık etmeye lüzum yok aldığım terbiye buna müsade etmezBak bukadar yorum icinde seni ve aileni zerre hakli bulmadim ama yigidi oldur hakkini yeme derler her yoruma uslubunu bozmadan cevap verdin. Bir kisiyi bile tersleyip kotu soz soylemedin. Tek takdiri bundan alirsin bu konuda.
Fatura o bu derdi yengenizin problemi deil.abiniz madem duzgun bi hayat saglasaydi karisina.karin tokluguna hizmetci gibi ailesini baktryor kadina bide gulluk gulistanlikmis oldu canim.yengeme göre güllük gülistanlık fatura geçim derdi yok babam çalışıyo onlar yiyiyo anlayacagın
Doğru değil yukarıda tek kalman. Annen ve baban da yukarıda seninle olmalı,aşağıda değil. Doğrusu bu.yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
annem oğluşundan ayrılamıyorDoğru değil yukarıda tek kalman. Annen ve baban da yukarıda seninle olmalı,aşağıda değil. Doğrusu bu.
sizin gibi gelinler düşman başına
beni sadece bekar ve görümceler anlayabilir
Yok cağnııımm bir an önce evlenmek istiyom aksıne ama aday yokhep bekar kalmaya niyetin var zaar
Bütün sorunlarımı madde madde açıklığa kavuşturmuşsun çok mersiTam olarak hangi derdinize çare arıyorsunuz?
Köye gitmemek => bunu anne babanızla çözeceksiniz. Sorumluluk sahibi ve kendi başının çareşsne bakacak biri olduğunuzu göstermek iyi bir adım olabilir.
Abim köye gitsin dedi çok üzgünüm => abinize büyüdüğünüzü kendi evinde takılacağınızı anlatın, adamın korkusu geçsin. Ki korkmakta haklı yani.
Abimlerde yiyip içimde evde sadece yatayım => Allah merhamet versin, bu mevzuya 70 sayfa yazılmış zaten ne diyeceğiz.
Her yer gelin dolu, görümce düşmanları beni anlamıyorlar => evlenin gelin öyle bi daha konuşalım
Bi derdim yok, takılıyoruz => iyi keyifler
Aktif olmayan bi mutfak gece acıkınca abi yenge deyip iniyolar mı acaba hani bi mısır patkatcak çay yapcak kadar aktif olmayan bi mutfak düşünemiyorum benBen de çok merak ettim. Acaba konu sahibi veya annesi hiç gelinin evinde yemek yapıp bulaşık yıkamış mı? Yoksa yiyip yiyip kendi dairelerine mi çekilmişler diye. 57 sayfanın içinde bunun cevabı var mı acaba. Okumayı da gözüm kesmedi. Konu sahibi bir aydınlatır mısın?
Canım mutfakta aktif olmayanı da almıyolar yaa hani erkeğin kalbinegiden yol mutfaktan geçiyo ya senin o yol kapalı adayı bulamaman normalYok cağnııımm bir an önce evlenmek istiyom aksıne ama aday yok
Doğru değil haklısın annene babana söyle onlarda yukarda kalsinlar artık 10 yıl nedir ya Allah aşkına.yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
Bekarım ve görümceyim de aynı zamanda. Ama asla sizin gibi davranmam. Lütfen herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakıp hatanızı anlayın önce. Yaşıt sayılırız da hem. Küçükte değilsiniz yani. Bir sürü insan size hatanızı söylemiş hala daha ev bizim diyebilme cesaretini gösteriyorsunuz. Ev sizin diye insanların özel hayatını , o kadar yıldan sonra çekirdek aile olabilme haklarını da satın alacak değilsiniz. Şu gereksiz geleneksel kafadan aileniz kurtulamamış onu anlarım da siz de kurtulamamışsınız belli ki. Ama kendi başınıza gelse eve almayı bırakın bir bardak su vermeye erinirsiniz, konu açarsınız eminim.sizin gibi gelinler düşman başına
beni sadece bekar ve görümceler anlayabilir
Ben öğrenciyken ablamda teyzemde kaldım mahçup olmayayım diye harçlığımla eve bişeyler alıp gittim her işlerine yardım ettim yeri geldi tenefüste yaptım ödevi zaman kalsın diye ama içime sinmedi hergün dünya yol parası verip gidip geldim köyden karda kışta arabadan inip yürüdüm hiç kimseye yük olmak istemedim çağırdılar annemi özlüyorum dedimYenge sizinle yaşamak zorunda mı?, işin gücün yerindeyse bir ev tut, bir iki eşya al, kur hayatını. Forumda herkes gelin olabilir, sen de bir gün olacaksın. Sürekli görümce ile yaşamak ister miydin ? Kümenin kırılmanın da alemi yok, koloni gibi herkes bir evde yaşamamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?