- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
kendi yemek işini üstte halletmen iyi olmuş bence. kendi ayakların üstünde durduğunu görsünler iyice. evden gitme tabiki ama ayrı hayat kurmak istediğini, üst katı kendi yaşam alanına getireceğini iyice göster. abinde görsün. belki birşeyler değişir.Hemen aydınlatayım seni canısı
Dizi adı: Umutsuzvaka'nın Yolu Bölüm: 32 İmdb Puanı:9.2
Dün akşam işten eve gidince aşağı eve girdim anneme selam verdim
Anahtarı ve kendime yiyecek alıp yukarı çıkıyorum ben anne dedim
Annemde bu inadın daha ne kadar sürecek gel yemeğini ye bak sevdiğin çorbadan var sonra istersen yukarı çıkarsın dedi
Bende anne aşağıya inmeye niyetim yok bundan sonra böyle olacak bu duruma alışsan iyi edersin dert etme boşuna dedim
Annemde aç susuz yukarda ne yapacan dedi
Bende anne yukarısı ev değil mi yapıp yerim çocuk değilim ben dedim
Sonra yukarı çıktım film izledim kitap okudum kafam rahattı yani
Sabah yine annem bu şekilde ayrı gayrı olmaz sürüden ayrılanı kurt kapar aşağıya ineceksin dedi bende dedim ki burda durmamdan rahatsızsanız evden giderim başımın çaresine bakarım dedim
Ha bu arada abimle barışmaya niyetim yok
Tam da kırıldığım nokta işte bu bana böyle muamele etmesi o yüzden barışmaya niyetim yokNe yüklenmişsiniz kıza be bu kadar !!
Abiye mi kalmış sanki çul çaputsun ev hayvanısın (meclisten dışarı) alın bunu da götürün diyor!
Kendi hayatın yaşantın olsun hepimiz çalışmaya farklı şehirlere ortamlara gidiyoruz korkma kendi hayatının kararlarını kendin al kişinin sorumluluğu sadece kendindedir sana saygı göstermeyen abinde arkanda durmayan ana-babanda değil!!
TDK:
kayınbirader
isim (kayı'nbira:der)
isim Kayın (II)
"Ne lüzumu vardı şimdi kayınbiraderinden söz açmaya." - S. F. Abasıyanık
Kayınvalideme kaynana, kayınpederime kaynata, kayınbiraderime kaynım demekten hoşlanmıyorum, kişilere nasıl hitap edeceğimiz kendi tercihimizdir, benim tercihim bu yönde ablacım.
Hemen aydınlatayım seni canısı
Dizi adı: Umutsuzvaka'nın Yolu Bölüm: 32 İmdb Puanı:9.2
Dün akşam işten eve gidince aşağı eve girdim anneme selam verdim
Anahtarı ve kendime yiyecek alıp yukarı çıkıyorum ben anne dedim
Annemde bu inadın daha ne kadar sürecek gel yemeğini ye bak sevdiğin çorbadan var sonra istersen yukarı çıkarsın dedi
Bende anne aşağıya inmeye niyetim yok bundan sonra böyle olacak bu duruma alışsan iyi edersin dert etme boşuna dedim
Annemde aç susuz yukarda ne yapacan dedi
Bende anne yukarısı ev değil mi yapıp yerim çocuk değilim ben dedim
Sonra yukarı çıktım film izledim kitap okudum kafam rahattı yani
Sabah yine annem bu şekilde ayrı gayrı olmaz sürüden ayrılanı kurt kapar aşağıya ineceksin dedi bende dedim ki burda durmamdan rahatsızsanız evden giderim başımın çaresine bakarım dedim
Ha bu arada abimle barışmaya niyetim yok
Senin profilinde niye elma varTamam ablacım Tdk 'yı bilsem sen diyorsan doğrudur
Senin profilinde niye elma var
Ne demek şimdi buNe güzel annen varmış
Hahahahahhahah onu da nerden çıakrdınHayırdır açlıktan ona mı göz diktin
Ne demek şimdi bu
Şimdi konuya tam hakim olduğuna göre akıl ver bakalım ne yapmalıyımSenin sevdiğin çorbayı yapmış ,gel karnını doyur git diyor ..
Hoşuma gitti ondan...
Elma sıgarayı bıraktığım için ödül verildi
Bende heceleyerek konu açmayı bırakayım bana da ödül verilsin site yöneticilerine duyurulurSenin sevdiğin çorbayı yapmış ,gel karnını doyur git diyor ..
Hoşuma gitti ondan...
Elma sıgarayı bıraktığım için ödül verildi
Yahu burda gelin olmaan hiç mi biri yokCanım kendini abin ve yengenin yerine koy, eşinin kardeşi sürekli sizde olsa rahat eder miydin? eşinle yalnız kalmak zaman geçirmek isterdin ayrıca senin için de endişeleniyor olabilirler ailen köye gidince tek kalacaksın ve bir şey olur diye. Abinin söylediği şeyde art niyet yok bence sen fazla alınganlık yapmıssın
Şimdi konuya tam hakim olduğuna göre akıl ver bakalım ne yapmalıyım
Gelin olunca anlarsınYahu burda gelin olmaan hiç mi biri yok
Derdimi sadece onlar anlayabilir
Görümce düşmanlarına dert yanıyom resmen
Başın sağolsun çok üzücü bi durumBen geçen hafta çok yakın bir arkadaşımın kullandığı araba ile kaza yaparak üniye kaydettirmeye giden kızını kazada kaybettiğine şahit oldum.
Umutlarına giden aile param parça oldu .
Çanakkale ye hayeler ini götüren baba ,soğuk bir tabutta kızını evine götürdü.
Kızının organları 4 kişiye can oldu ama ,baba her gün kızını bir daha asla göremeyecek olmanın acısıyla acilde serum yiyor.
Onun için diyorum ki ,bana sorarsan dünyada her şey boş.
En sevdiğini kaybedince anlıyor insan bu nefsi kırgınlıkların ne kadar gereksiz olduğunu.
Ağabeyini de yengeni de anneni de son görüşün olabilir ,son saatlerin.
Kimsenin kalbini kırmaya kötü hatıralarla hatırlamaya değmez.
Ağabeyin hata yapmış.
Ama telafisi olmayacak bir şey değil .
Yukarıda kendin yaşayacağını ,size yük olmayacağını söyle bitsin gitsin.
Annem babam burdayken de yukarda kalmaya devam edeyim öyle miKonu sahibi siz zaten dogru karari almissiniz. Anne baba koye gittikden sonra o evde yalniz kalin. Zaten calisiyorsunuz, sıkıntı cekmezsiniz. Anne baba gidene kadar da mutfagi yaptirin, rahat rahat oturun. Hem abiniz rahat olur, hem de siz.
Anne babaniz ne zaman gidecek koye? Bence yukarda ayri kalmaniza gerek yok şuan. Ailenizle ve abinizle acik konusun. Ben siz gittikden sonra yukarda ayri kalacam deyin. Abinize de kirilmayin. Onunla kalacaginizi dusundugu icin gitmenizi istemistir. Ben ablamin evinde 1-2 aydan fazla kaldigimda gitmem icin neler neler yapiyor. Ona da anlayis gostermelisiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde kaldim, hic ozelimiz yoktu. Rahat giyinemiyordum, kocamla sarilamiyorduk. Rahat konusamiyorduk. Gunum hizmet etmekle geciyordu Siz bekar oldugunuz icin anlayamiyorsunuz. Evlendiyinizde anlarsiniz ..Annem babam burdayken de yukarda kalmaya devam edeyim öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?