Derdime bir çare KK

kendi yemek işini üstte halletmen iyi olmuş bence. kendi ayakların üstünde durduğunu görsünler iyice. evden gitme tabiki ama ayrı hayat kurmak istediğini, üst katı kendi yaşam alanına getireceğini iyice göster. abinde görsün. belki birşeyler değişir.

Canım kendini abin ve yengenin yerine koy, eşinin kardeşi sürekli sizde olsa rahat eder miydin? eşinle yalnız kalmak zaman geçirmek isterdin ayrıca senin için de endişeleniyor olabilirler ailen köye gidince tek kalacaksın ve bir şey olur diye. Abinin söylediği şeyde art niyet yok bence sen fazla alınganlık yapmıssın

Ne yüklenmişsiniz kıza be bu kadar !!
Abiye mi kalmış sanki çul çaputsun ev hayvanısın (meclisten dışarı) alın bunu da götürün diyor!
Kendi hayatın yaşantın olsun hepimiz çalışmaya farklı şehirlere ortamlara gidiyoruz korkma kendi hayatının kararlarını kendin al kişinin sorumluluğu sadece kendindedir sana saygı göstermeyen abinde arkanda durmayan ana-babanda değil!!

Tam da kırıldığım nokta işte bu bana böyle muamele etmesi o yüzden barışmaya niyetim yok
Beni desteklediğin için teşekkür ederim sana :)

Tamam ablacım Tdk 'yı bilmem sen diyorsan doğrudur

Ne güzel annen varmış

Yahu burda gelin olmaan hiç mi biri yok
Derdimi sadece onlar anlayabilir
Görümce düşmanlarına dert yanıyom resmen

Şimdi konuya tam hakim olduğuna göre akıl ver bakalım ne yapmalıyım

Ben geçen hafta çok yakın bir arkadaşımın kullandığı araba ile kaza yaparak üniye kaydettirmeye giden kızını kazada kaybettiğine şahit oldum.
Umutlarına giden aile param parça oldu .
Çanakkale ye hayeler ini götüren baba ,soğuk bir tabutta kızını evine götürdü.
Kızının organları 4 kişiye can oldu ama ,baba her gün kızını bir daha asla göremeyecek olmanın acısıyla acilde serum yiyor.
Onun için diyorum ki ,bana sorarsan dünyada her şey boş.
En sevdiğini kaybedince anlıyor insan bu nefsi kırgınlıkların ne kadar gereksiz olduğunu.
Ağabeyini de yengeni de anneni de son görüşün olabilir ,son saatlerin.
Kimsenin kalbini kırmaya kötü hatıralarla hatırlamaya değmez.
Ağabeyin hata yapmış.
Ama telafisi olmayacak bir şey değil .
Yukarıda kendin yaşayacağını ,size yük olmayacağını söyle bitsin gitsin.

Başın sağolsun çok üzücü bi durum
Allah ailesine sabır versin
Bende yukarda yaşamaya devam edecem

Konu sahibi siz zaten dogru karari almissiniz. Anne baba koye gittikden sonra o evde yalniz kalin. Zaten calisiyorsunuz, sıkıntı cekmezsiniz. Anne baba gidene kadar da mutfagi yaptirin, rahat rahat oturun. Hem abiniz rahat olur, hem de siz.

Konu sahibi siz zaten dogru karari almissiniz. Anne baba koye gittikden sonra o evde yalniz kalin. Zaten calisiyorsunuz, sıkıntı cekmezsiniz. Anne baba gidene kadar da mutfagi yaptirin, rahat rahat oturun. Hem abiniz rahat olur, hem de siz.
Annem babam burdayken de yukarda kalmaya devam edeyim öyle mi

Annem babam burdayken de yukarda kalmaya devam edeyim öyle mi
Anne babaniz ne zaman gidecek koye? Bence yukarda ayri kalmaniza gerek yok şuan. Ailenizle ve abinizle acik konusun. Ben siz gittikden sonra yukarda ayri kalacam deyin. Abinize de kirilmayin. Onunla kalacaginizi dusundugu icin gitmenizi istemistir. Ben ablamin evinde 1-2 aydan fazla kaldigimda gitmem icin neler neler yapiyor. Ona da anlayis gostermelisiniz. 1,5 yil kv ile ayni evde kaldim, hic ozelimiz yoktu. Rahat giyinemiyordum, kocamla sarilamiyorduk. Rahat konusamiyorduk. Gunum hizmet etmekle geciyordu Siz bekar oldugunuz icin anlayamiyorsunuz. Evlendiyinizde anlarsiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…