- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Binayı babam yaptırdı abimde kendine güvenemediği sorumluluk almak istemediği için ayrı eve çıkmıyor iş kurdu batırdı babam ödedi borçlarını nokta
Binayı eşim yaptırdıysa peki? :) O zaman için bi teoriniz var mı? Ananız atanız çeksin gitsin mi diyeceksiniz buna da? :)
Binayı babam yaptırdı abimde kendine güvenemediği sorumluluk almak istemediği için ayrı eve çıkmıyor iş kurdu batırdı babam ödedi borçlarını nokta
Eee laf ederken iyi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş
Arkadaş direk bana yazmış, abinizin durumunu ben bilemem.
Hangi tapudan bahsediyorsunuz? Ana baba sağ daha.Kızım sende de hiç akıl yok bir sürü çıldırmış görümce düşmanı gelinin olduğu yere açılacak konu mu yani ev sizin eviniz kendine ayrı bir hayat kur orda senin gitmeni daireyi kiraya verip parasını yemek için istiyorlar kesin hem bir dairede oturacaklar hem de diğerinin parasını yiyecekler oh ne güzel kaç daire var sizin sana da 1 daire düşüyordur illaki ve yasal hakkın al tapunu otur çatır çatır o abinde gitsin kendine ev alsın o kadar karısını düşünüyorsa erkeğe bak be :)))))))))))
Sırf heceleyerek konu açıyorum diye huyumu suyumu buna göre yargılayamazsınızYahu yeter.
Sırf dikkat çekmek için bu başlık biçimiyle açmayın konuyu rica ediyorum.
Rahatsız olan bir sürü kişi var.
Kaldı ki moderatörler bile bütün bu şekilde yazdığınız başlıkları düzeltti. Siz hala inat ederek böyle yazıyorsunuz.
Bence çevrenizdeki insanlar size iyi bile dayanıyorlar.
Eee laf ederken iyi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş
Ya sen hala kendini haklı mı görüyorsun cidden?Eee laf ederken iyi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş
konuyu yanlış anlayarak yorum yapıyosnuz o yüzden bişey diyemiyorum
Yoo görüşüm yine aynı dğişmedi. Kimse başınıza yani babanızın başına silah dayayıp yaptırmadı herhalde.. Keşke bu kadar ardını toplamasaydı.
Burda zibilyon konuya yazmışımdır bizde ev de verilir düğün de yapılır. Kimse bi ev verdi diye oğlu ve gelinin ona köle olmasını beklemez. Kendi çocuklarına bakmasını istemez. :)
Çok zor değil aslında ama insanlar zorlaştırıyorlar durumu. Birazcık empati yalnızca. İnsan kendisi için ne istiyorsa, karşıdakinin de aynı şeyleri isteyeceğini düşünebilmeli.Sizin gibi anlayışlı aileler klonlanarak çoğalsa keşke:) Saygılı, anlayışlı olduğunuz burdan bile anlaşılıyor, Allah razı olsun siz ve sizin gibilerden. Darısı başımıza diyeceğim de neyse ben ağzımı açmıyorum benim kv konularından tüm forum bıktı
Tatlım bana kalsa yaptırırım canıma minnet anneme laf anlatamıyorumYa sen hala kendini haklı mı görüyorsun cidden?
Yaptırsana mutfağı.
Binayı eşim yaptırdıysa peki? :) O zaman için bi teoriniz var mı? Ananız atanız çeksin gitsin mi diyeceksiniz buna da? :)
Mune ablanın bile seni uyardığı bu sitede senin inatla böyle yazmana anlam veremiyorum malesef.Sırf heceleyerek konu açıyorum diye huyumu suyumu buna göre yargılayamazsınız
Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
EV SANA AİT ABİNİN OTURDUĞU ONA YAPTIR MUTFAĞINI KAPA KAPNI PENCERENİ GİTME Bİ YERE ABİNLE DE İLETİŞİMİNİ KES 25 YAŞINDASIN ABİNE İHTİYACIN YOK KENDİ İŞİNİ KENDİN HALLET O KÖYE DE GİDİP YAŞAMA ASLA ÇOK İSTİYORSA ABİN KARISINI ALIP KÖYE YERLEŞSİNTatlım bana kalsa yaptırırım canıma minnet anneme laf anlatamıyorum
Tatlım demezsek...Tatlım bana kalsa yaptırırım canıma minnet anneme laf anlatamıyorum
Sizin eşiniz yaptıysa da siz kovarsınız yapmasa da kovarsınız benim gibi insanlar da vicdan vardır kendiniz gibi düşününce idrak etmesi zor oluyor tabi değil mi ? :)))))
Çok zor değil aslında ama insanlar zorlaştırıyorlar durumu. Birazcık empati yalnızca. İnsan kendisi için ne istiyorsa, karşıdakinin de aynı şeyleri isteyeceğini düşünebilmeli.
Bu devamlı birbiri için kurban olma durumunu anlamıyorum ben :) sorsan çok bağlılar, herkes çok düşkün birbirine, ayrılamıyorlar, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor ama ev evin içinde olduğu içim bir sürü hır gür.
Kimse kimseye kurban olmasın lütfen. Kimsenin kurban ve mağdur olmadığı bir hayat da gayet sürdürülebilir :)
Gelinlerimiz sağolsun ki, aynı apartmana gelmeyi kabul ettiler. Aynı yerde oturmayız demediler. Bundan sonra da işin cılkını çıkarmaya gerek yok bence.
Size de kolaylıklar diliyorum kvle, umarım ne ayara, ne atara gerek olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?