Derdime bir çare KK

Senin yerinde olsam o eli öpülesi abiye trip atacağıma konuşur kendi tarafıma cekerdim. Derdim ki “abi bana destek çık, ben kendi basımın çaresine bakabilirim üst katta, koskoca kadınım. annemle babam nasılsa altlı üstlüyüz çok başım sıkışsa yanımda olduğunu bilsin yeter gel beraber konuşalım” derdim.
Ve evet abin yerden göğe kadar haklı, başına geleceği biliyor çünkü. Zaten kendini haksız görseydi 1,5 ay oldu diyorsun birşeyler yapardı.

Yapma Allah askina. Gelinin belki kocasina gucu yetmiyor, belki koca kisisi pisirik ses edemiyor ailesine. E karsi taraf ses etmiyor diye yikilmak mi lazim insanlarin ustune??? Firsatcilik ve kotu niyetlilik olmuyor mu bu?

Bencede gidin 10 yıldır sadece evinize yatmaya mı çıkıyorsunuz ? Çok düşüncesizlik olmuş bence. Gelininiz iyi sabretmiş. İki ayrı daireyse yaptırın mutfağınızı rahat bırakın 10 yıldır ayıp bence eğer dublexs evse ayrı kapı açtırın abinlerde rahat etsinler. Hiç boşuna üzülme abin biyere kadar haklı eğer köye gitmem dersen orda kaldıgın sürece yemeğini temizliğini yap arada bi uğra hallerini sor çık evine. Benim eşimin ailesi öle yapıcak cinnet geçirirdim heralde 6 senelik evliyim bi kere evime geldiler ondada ben davet ettim. Ben çağırmadan kimse gelemez bide sabah gelicekler yatana kadar bence oooo :)

Yapma Allah askina. Gelinin belki kocasina gucu yetmiyor, belki koca kisisi pisirik ses edemiyor ailesine. E karsi taraf ses etmiyor diye yikilmak mi lazim insanlarin ustune??? Firsatcilik ve kotu niyetlilik olmuyor mu bu?
Öyle tabiki de işte koca pısırık olmayacak, gelin de sırf evlenmek için her şeyi göze almayacak, baştan kabul etmemeliydi.
Kv kp istemiştir böyle olmasını ama görümce dememişdir birlik oturalım diye, daha doğrusu onun istemesiyle olacak bir şey değil.

yahu bende başından beri karşıyım bu düzene ama aile büyüklerine anlatılamıyo bu malesef

Burda nasıl abi haklı oluyor anlamiyorum. Konu sahibini babasının evinden kovmuş resmen. Bir de "gelinin evi”, "abin iyi yapmış akıllı adammış" vs. denmiş.

Cidden çok akıllı adammış hem babanın evinde yasa yıllarca hem ilk firsatta kiz kardeşi postalamaya çalış. Çok akıllılık cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…