- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
- 333
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sizin gibi birinden uzaklaşsa kim olsa yakar tavırlara bak tam ergen.Kına yaksın bi tarafına
Değil mi yaYok bacim , bekar ya anlamaz ama bi evlensin kv iki gun geldi kaldi diye isyan ederler..
Ev verdi oturuyo diye bunu kendilerinde hak görüyorlar... ozel hayat mi kalır. Anca ev topla yedir içir...Değil mi ya
Bide şu var insan evladına ev verdi diye gün boyu yanında mı oturacak gelinin
Yatmadan yatmaya ayrılıyorlar nerde özel hayat
Yengeniz de ne sabır varmış! Uyanır uyanmaz onlara inmek nasıl bi adapsızlık ya insanlarda özel hayat bırakmamışsınız, benimkilerden kötüsü de varmış. Bide aşağı inmeyerek abisine trip atıyo, ne meraklısın pohpohlanıp kendini baktırmayayahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum
Şimdiye kadar olmaması bundan sonrada yalnız kalmaya hakları yok anlamınamı geliyorYa anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Oha annenizin bakış açısı gördüğüm en komik bakış açısı. Peki yengeniz -ki eli öpülesi kadın bence- ve abiniz başka yere taşınsa ne yapacaksınız. Sizin görümceniz sizinle yaşasa kaynananız hep dibinize çökse ayyy bana da ev verdiler amaaaa mı diyeceksinizEv babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göre
Kına yaksın bi tarafına
ev ev konu sahibinin annesinin babasının yalnız abiye ait değil
önlem almış neden sorunuza gidiyor kiZaten bende abimlerde kalma taraftarı değilim ama o lafı dile getirmesi zoruma gitti
Üsluba gel.Kına yaksın bi tarafına
De mi ama hatta kısırlaştırsınlar kendilerini es kaZa bebek olursa kim bakacak umutsuzvakaya ortada kalır sonuçta dünyaya getirirken bi gelinimiz olur buna da bakar diye planlanmıştır gelinlerin yegane görevi budurAbin haksız!! Gelin değil mi tabi bakacak.
Yemeğini de yapacak, çamaşırını da yıkayacak!!!
Umutsuzvaka'da abisinde kalacak o kadar.
Abi değil mi bakmak zorunda!!
Eki Görüntüle 2192264
Şimdi bike yukarda tek duruyor, aiağı inmiyor. Birde bebek oldu mu bütün ilgi alaka bebişte olcak. Umutsuzvaka napcak pekiDe mi ama hatta kısırlaştırsınlar kendilerini es kaZa bebek olursa kim bakacak umutsuzvakaya ortada kalır sonuçta dünyaya getirirken bi gelinimiz olur buna da bakar diye planlanmıştır gelinlerin yegane görevi budur
Şimdi bike yukarda tek duruyor, aiağı inmiyor. Birde bebek oldu mu bütün ilgi alaka bebişte olcak. Umutsuzvaka napcak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?