- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
-
- Konu Sahibi Rapunzelea
Ben sevmiyorum siz belki beyaz tenli iseniz guzel duruyordur ben bugday tenliyim ve cildimi koyu gosteriyorBende cilliyim ama bence çok sahaneler.
Lazerle goturen yer hic duymadim etrafimda yaniBende de var artık geçmişe göre daha çok barıştım onlarla ama yine de olmasalar iyiydi.. Lazer falan etkili olur mu acaba
Bende buğdayım. Çözümü yok. Onun için artık çok seviyorum. :)Ben sevmiyorum siz belki beyaz tenli iseniz guzel duruyordur ben bugday tenliyim ve cildimi koyu gosteriyor
Yüzü tertemiz kaç insan var ki.Kizlar yuzum hep lekeli çil ve gunes lekeleri var guneste daha da cogaliyor. Millete bakiyorum yuzleri tertemiz. Kafaya takiyorum bazen aynaya bakasim bile gelmiyor, iyi hissetmiyorumFondoten, pudra tarzi seyleri de sevmiyorum pek kullanmam, tam kapatmiyorda zaten. Ne yapmam lazim cildiyeciye git de demeyin gittim krem verdi bir işe yaramiyor
Sivilce için roaccıutane kullandım acaba çil ve lekelerde iyi gelirmi kiKizlar yuzum hep lekeli çil ve gunes lekeleri var guneste daha da cogaliyor. Millete bakiyorum yuzleri tertemiz. Kafaya takiyorum bazen aynaya bakasim bile gelmiyor, iyi hissetmiyorumFondoten, pudra tarzi seyleri de sevmiyorum pek kullanmam, tam kapatmiyorda zaten. Ne yapmam lazim cildiyeciye git de demeyin gittim krem verdi bir işe yaramiyor
İlaç isimleri cısss diye biliyorum sevgili M melekk03800Sivilce için roaccıutane kullandım acaba çil ve lekelerde iyi gelirmi ki
Hım bilmiyordum uyardığınız için teşekkür ediyorumİlaç isimleri cısss diye biliyorum sevgili M melekk03800
Ben çilleri seviyorum ya sevimli duruyor bence. Çilleri yok edemiyorsanız saçlarınızı kızıl yapın, daha sevimli durur.
Renk açıcı jeller var diye duymuştum işe yarar mı bilmiyorum. Ama güneş lekeleri için işe yarayan kremler var diyorlar, nette bir araştırın. Güneş lekelerinizin çoğalmaması için günlük güneş kremi kullanın mutlaka.
Canim kremmis ,şu yontemmis pek inanmiyorum lazer falan yaptirip belki goturen vardir diye yazdim cevremde hic duymadim ama nette goruyordumNe dememizi bekliyorsunuz tam olarak? Size burada krem tarifi veremeyiz değil mi?
Bilmediği, milletin önerdiği şeyleri yüzüne sürüp koca koca yağ bezeleri çıkartan biri olarak buradan cilt ile alakalı tavsiye verilmesini doğru bulmuyorum. İyi bir doktor araştırıp gidin, başka çaresi yok.
Bence çok iyi bir dermotolog araştır, bastır parayı ona git. En iyisi bu bence.Canim kremmis ,şu yontemmis pek inanmiyorum lazer falan yaptirip belki goturen vardir diye yazdim cevremde hic duymadim ama nette goruyordum
Guzellik merkezi tarzi yerler mi ? Eczanede serum tavsiye etti renk acici bir kere gittim sonra gitmedim pek inanmadimKremle filan olmaz o iş medikal cilt bakimlarina git bak soyma işlemi roller filan yapiyorlar lekeler için anca onlar cozum olabilir. Onin disinda gunes kremi surmeden dolasmaman lazim
Guzellik merkezi tarzi yerler mi ? Eczanede serum tavsiye etti renk acici bir kere gittim sonra gitmedim pek inanmadim