Derdim Yüzüm

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
927
414
Kizlar yuzum hep lekeli çil ve gunes lekeleri var guneste daha da cogaliyor. Millete bakiyorum yuzleri tertemiz. Kafaya takiyorum bazen aynaya bakasim bile gelmiyor, iyi hissetmiyorum Fondoten, pudra tarzi seyleri de sevmiyorum pek kullanmam, tam kapatmiyorda zaten. Ne yapmam lazim cildiyeciye git de demeyin gittim krem verdi bir işe yaramiyor

Yüzü tertemiz kaç insan var ki.
Benim temiz değil
Eşimin değil.
Şu güne kadar tanıdığım bir çok kişinin değildi.
Kusurlar iyiydir.
İnsanı farklı kılar.

Sivilce için roaccıutane kullandım acaba çil ve lekelerde iyi gelirmi ki

Ne dememizi bekliyorsunuz tam olarak? Size burada krem tarifi veremeyiz değil mi?
Bilmediği, milletin önerdiği şeyleri yüzüne sürüp koca koca yağ bezeleri çıkartan biri olarak buradan cilt ile alakalı tavsiye verilmesini doğru bulmuyorum. İyi bir doktor araştırıp gidin, başka çaresi yok.

Sivilce için roaccıutane kullandım acaba çil ve lekelerde iyi gelirmi ki
İlaç isimleri cısss diye biliyorum sevgili M melekk03800

Ben çilleri seviyorum ya sevimli duruyor bence. Çilleri yok edemiyorsanız saçlarınızı kızıl yapın, daha sevimli durur.
Renk açıcı jeller var diye duymuştum işe yarar mı bilmiyorum. Ama güneş lekeleri için işe yarayan kremler var diyorlar, nette bir araştırın. Güneş lekelerinizin çoğalmaması için günlük güneş kremi kullanın mutlaka.

Güneş lekeleri için Cilt yenileyici leke kremleri kullanmalısınız. En iyisi iyi bir cilt doktoruna görünmeniz. Ve cildinizi güneşten koruyun mutlaka. Çillere dokunmayın onlar çok güzel

Hım bilmiyordum uyardığınız için teşekkür ediyorum aynen öyle çiller bencede sevimli hoş duruyor ama tabi Sevmiyor rahatsız oluyor olabilir

Bir baska konuyada yazdim. Safran cayi cilde cok faydali. Cildin rengini duzenliyor. Ben daha yeni icmeye basladim ama farkedebiliyorum birseyler. Ben kizariklik icin iciyorum. Kokusu keskin ama olsun. Bunun maskesi de varmis onu daha tam arastiramadim ama ona da bakicam. Unutmayin ki cilt lekelerinin en baslica sebebi gunes kremsiz gunese cikmaktir. Kisin bile en az 15 faktorlu kremler kullanmalisiniz. Daha fazla lekenin onune ancak bu sekilde gecebilirsiniz. Zaten guneste cok fazla durmamalisiniz. Oyle yatayim gunesleneyim olayini unutun. Bazi seylerden feragat etmelisiniz.

Canim kremmis ,şu yontemmis pek inanmiyorum lazer falan yaptirip belki goturen vardir diye yazdim cevremde hic duymadim ama nette goruyordum

Kremle filan olmaz o iş medikal cilt bakimlarina git bak soyma işlemi roller filan yapiyorlar lekeler için anca onlar cozum olabilir. Onin disinda gunes kremi surmeden dolasmaman lazim

Çil geçmiyor bende de var burun üstünde, dermapen,prp , aha yaptırdım acildi evet bazen yok gibi oldu ama geliyor ayni şekilde ben bi sıkıntı görmüyorum geçsin diye yaptırmadım, yazin daha belirgin olur kisan açılır. Ama güneş lekeleri icin acici serumlar var .

Kremle filan olmaz o iş medikal cilt bakimlarina git bak soyma işlemi roller filan yapiyorlar lekeler için anca onlar cozum olabilir. Onin disinda gunes kremi surmeden dolasmaman lazim
Guzellik merkezi tarzi yerler mi ? Eczanede serum tavsiye etti renk acici bir kere gittim sonra gitmedim pek inanmadim

Guzellik merkezi tarzi yerler mi ? Eczanede serum tavsiye etti renk acici bir kere gittim sonra gitmedim pek inanmadim

Hastanelerde yapiyorlar dogru durust guvenilir bir hastanede yaptirabilirsin. Her köse basi guzellik merkezi zaten ben guzellik merkezlerine guvenmiyorum pek, cok ünlü isim yapmis biyer degilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…