• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim yalnızlık ve bebek

Actiginiz Iki Basligida Okudum .. Öncelikle $unu Söylemek Istiyorum Ki
Ayni Konulari Acip Durmayin Bir Baslik Altindaki Yorumlarla Devam Edin , Edin Ki Orada Size
YARDIM Etmek Isteyen Arkadaslara Ayip Olmasin !
Sözlerinizi Ikileyip Duruyorsunuz , Derdiniz Sizin Bence Bebek BAKMAK Degil ,
Sonucta 7.Ayina Kadar Tek Basiniza Bakmissiniz Ve Zor Dönemlerini Atlatmi$siniz ..
$uan Bebeginizin En Güzel Dönemleri , Yere Bi Bataniye Serip Oyuncaklarini Yigip
Yanina Uzanip Kizinizi Seyrede Bilirsiniz .. Bu Hem Size Hemde Kiziniza Cok Iyi Gelir ..
Anne Cocuk Bagini Saglamlastirir ..

Tam Olarak Temel Sorununuzun Ne Oldugunu Yazmiyorsunuz !
Buradaki Arkada$lardan Yardim Istiyorsunuz Ama Dedigim Gibi
Sözünüzü Ikiliyorsunuz Ve Bakamiyorum Bunaldim Bilmemne Diyorsunuz ..
Bebeginiz Cokmu Agliyor , Huysuzmu , Gece Uyumuyorda Uykunuzumu Alamiyorsunuz
Yoksa Di$ Mi Cikariyorda Sizi Yoruyor Veya Daha Büsürü Dert Yönleri ve Sorunlari Vardir Bebek Sorunlarinin Temellerinde
Ki Siz Bunlardan Bahsetmiyorsunuz ..

Bence Sizin Sorununuz Kendi Özgürlügünüzün Kisitlanmis Olmasi ..
Bunuda Suradan Cikardim .. BAKICIMI TUTSAM YATILI ? diye bi soru sormu$sunuz ..
Buda Sizin Bebekten Cok Kendinizi Düsündügünüzü Gösterdi Benim Gözümde Acikcasi ..
Bence Bi Aile Piskologuna Gidin , Esinizinde Sizinde Beraber Mucadele Etmesi Lazim Bu Gibi Konularda ..
Sonucta Böyle Devam Ederseniz Cocugunuzuda Etkilersiniz , Unutmayin Ki Cocuklar Herseyi Hissediyor...

Kendinizi Biran Önce Toplayin Ve Kendinize Acimayi Birakin ..
Cocugunuzunda Yeri Sizin Yanidir , Oraya Burayami Biraksam Gibi Seyler Yazmi$siniz :20:
7.Aylik Cocugu Hic Biryere Birakamazsiniz ..

Saygilar ..

Bu sahis bebegi satmakmi istiyor derdi neyse birturlu anlamadim..konusunuda gordukce sinirlerim zipliyor zaten..:20:

Back