derdim yalnızlık ve bebek

Tam anlatmıyorsunuz bebeğe bakmanın neyinin yardımını istiyorsunuz. Benim de kızım var 14 aylık doğum yaptığım 10.günden beri yanlız bakıyorum yaşadığım şehirde ne benim nede eşimin akrabası yok. Yanlızız gidip geldiğim arkadaşımda yok ama kızıma çok güzel baktım kimseden yardım almadan. Ne türde yardım istiyorsunuz?

Canım sakin ol, sen bebeği kendine umut ve yaşama sevinci olsun diye mi yaptın? Bunlar sende yoksa bunu sana hiçbir şey veremez. Burda sana da kimse yardım edemez. Oturacaksın abdestini alacaksın. İki rekat namazını kılacaksın. Sonra ellerini açacaksın, salavatla duana başlayacaksın şükürle devam edeceksin sonra depremde terörde ciğeri yanan açlıkla mücadele eden savaşlarla ailesini kaybeden müslüman kardeşi tarafında öldürülen ve de dünya üstünde bulunan tüm mümin kardeşlerimize dua edeceksin. Sonra Rabbim kalbimi ferahlat bana çıkış yolu göster diyeceksin. Salavatla duanı bitireceksin.
Bol bol inşirah süresi okuyacaksın.
Bol bol felak-nas-ayetel kürsi okuyacaksın.
Zihnini, dilini boş bırakmayacaksın.
Zihnini oyalayacak kurslara gideceksin.
İmkanın yoksa kitap okuyacaksın.
Ve en önemlisi arkadaşım kuldan medet ummayacaksın.
Rabbinden dileyeceksin.
Hiçbir insan evladı seni sıkıntından kurtaramaz..

psikolojık olarak cok yıprandım mahvolmusum gıbı gelıyo bıtıp tukenmısım gıbı sankı

sizin bebeğiniz zaten baya kendini toparlamış 7 aylıkmış.buzamana kadar baktığın sekilde bakabilirsin bakma konusuna açıklık getirirsen iyi olur.şunuda yazmadan gecemiycem sizde halen loğusalık depresyonu olabilirmi.benım loğusalık dönemimde sıkıntılı gecti yani cevremde okadar yardım edecek kişi olduğu halde sıkıntılıydım

haklısın aslında rabbıme sıgınmam lazım bu zamana kadar ondan guc alıp dayandım tek dayanagım rabbım rabbım bana yardım et ya rabbı ! !!

evet doğum sonrası depresyonu ama hala gecmedı psıkıyatrıyede gıttım ilaç da verdi ama bi fayda etmedi hatta daha kötü oldum o ilaçlardan sonra uyuşmuş gibiydim bir sıkıntı bir sıkıntı daha fenalaştım bebek ağlamaktan morarsa ruhum duymuyordu duyarsızlastırdı bıraktım. psikıyatri ile olmadı açıkcası ama hala gecmedı depresyon...

haklısın aslında rabbıme sıgınmam lazım bu zamana kadar ondan guc alıp dayandım tek dayanagım rabbım rabbım bana yardım et ya rabbı ! !!

Bizden medet umma, böyle yaparsan çevrendeki herkes düşman olursun. Herkesi bencil, vurdumduymaz vs zannedersin. Sorununun çözümü sende de değil sen'i yaratan Rabbinde. Bu kadar ineternet başında da durma. Kalk hadi dediğimi yap, biz de dua edelim sana. Yapmazsan da bana ne artık. Dayak istiyorsun bence de yakın olsam bi güzel döverdim seni kendine gelirdin

konumu bilen arkadaşlar biliyor zaten yardım sitiyorum 7 aylık bebeğime bakamıyorum yalnızım da bunu çok dert ediyorum (((

Düşün ki; Sen Annen Baban Yok Diye Bu Kadar Kendini Yalnız Hissediyorsun..
Vee Bir Şekilde Derdini Bize Anlatıyorsun Belki Bir Nevi Rahatlatıyorsun Kendini..

Ya O, Minicik Bebek..
Yapma Annesi Bunu O'na..
Sıkı Sıkı Sarıl Bebeğine..
Ne Senin Ondan Başka Kimsen Var, Ne de Onun..
İlgisiz Bırakma..
Onun Sana İhtiyacı Var..
Biraz Kendini Toparla Sıkıldıkça Gel Bizlere Anlat..

Sevgiyle Kal..

Eşiniz yardımcı değil mi? Bebeğiniz çok mu yaramaz, mızmız, gece uyumuyor mu?

saatlerdir netin başındasınız.bebeğiniz de sakin demekki

arada gidip geliyorum işte acaba bir bakıcı falan mı bulsam yatılı nasıl olur ki??

benil,
san yardimci olmaya calisiyorum ama sen elinle itiyorsun.
Simdi bak, nede cok depresyona girdim.
Ilaclar ilk basda bayagi yardim ediyor, bagimlilik yapmayanlari kullanmalisin.
Eger ilac kullanmak istemiyorsan sari kantaron cayi ic, internetden bulursun nasil uygulanacagini.
Sonra her gün gez. Sabah bebegini yedirdikden sonra onunla cik.
Eve gel, ara ögününü ver bebisin, onu yatir, sen islerini yap, yemegini pisir.

Öglen bebisin kalkdikdan sonra, tekrar disari cik.

Mesela bebeğinize yemek mi yediremiyorsunuz? Bu konuda mı yardım istiyorsunuz?

of offf arkadasım sen bunları gelde bana sor 18 yasında gurbete evlendım kımsecıkler yok
gece gunduz bı evın ıcınde oturdum ne komsu ne arkadas ne akraba kımsecıkler yok
esımı tanımıorum bıle oda benı tabıkı neler cektım alısabılmek ıcın sabah nası kalktıysam aksam ole yatardım
esım gelırdı ben hala pjamalarla perdeler bıle acılmamıs elımde kumanda ya uyumusum yada uyumak uzereyım
sonra bebıs oldu ve yıne yalnızlık zor olan ıslerı dahda zorlastırdı
esımın arkadasları bebek gormeye gelır ne hazırlık yapabılırım nede hızmet edebılırım
coook seyler geldı gectı cok sukur sımdı duzeldı tabı bunda esımın cabası ve azmımınde buyuk rolu
var dr.destegı aldım ahsap boyama kursuna gıttım ehlıyet kursuna gıttım oralardan arkadas edındım
cocuktan sonrada parka gıttım ordakı annelerle tanıstım hastanede bırılrıyle tanıstım
hıc kımseyle konusmayan burnu havada gezen ben sırf cevre yapmak ıcın herkese slm verır oldum
senınde esınden ve gerekıosa dr.destegı alman gerek bence

babası yardım etmek istiyo ama o da pek bilmiyor

bebek zaten 7 aylık olmuş nesini bileceksiniz,zoru atlatmışsınız.bebeğinizde sakine benziyor.:26:

Burada bu kadar insan size önerilerde bulunuyor yardım etmek için resmen çırpınıyor. Tek yaptığınız bana yardım edin demek. Birinin bir önerisine yorum yapın birşey deyin Allahaşkına! Tam olarak nasıl bir yardım istiyorusunuz siz?

tek çözüm kaldı,göndersin bana ben bakayım

Merhaba Benil
öncelikle sakin ol canım.Bebeğine bakamadığını söylemişsin acemilik cekiyorum demişsin.ilk çocuğun sonuçta acemilik çekersin.ama şunu unutma o bebek sana muhtaç.
Sana kendi hikayemi anlatayım 25 yaşımda anne oldum.doğum yaptığımda anneciğim yanımdaydı.2 ay yanımda kaldı bana prenses gibi baktı.doğum yaptığım gece ablama yanımda kal dedim zorla geldi düşün öğleden sonra geldi sabah erkenden gitti.annem prenses gibi baktı zaten annem yanımda olduğu sürece gözüm hiçbirşeyden korkmazdı .takii kızım 4 aylık oldu annem hiçbir sebep yokken aniden vefat etti dünyam başıma yıkıldı.babamı daha çocuk yaşta kaybetmiştim zaten.anneme yanarken kıızım ağlıyordu onun için yemek yedim sütüm olsun yavrum aç kalmasın diye.10 gün geçti kızım bronsit oldu.o acıyla hastanede kızım için koşturdum kızım iyleşsin diye çabaladım.evime geldim kapıdan girdiğim an içimde öyle büyük bir acı vardıki antatırken bile gözlerimden yaşlar akıyor.annem gitti daha da gelmez diye ağlıyordum.eşim teselli etmeye çalıştı beni.ben günlerce evimde yalnız bebeğime baktım komşularım hiç yanıma gelmedi.akrabalarım gelmedi o çok sevdiğim kuzenim hiç yanımda yoktu.ya çok sevdiğim arkadaşlarım onlar da yoktu.evin bütün işleri bana bakıyor kızım hiç durmaz hep ağlar çok zor birbebekti.ben sürekli ağlıyorum.evin işini mi yapayım kızıma mı bakayım anneme mi yanayım.acılarla dolu bir ay geçti.sonra geldi kayınvalidem kayınpederim benden hizmet bekliyorlar,kpss kursuna gidiyorum herşey bana bakıyor.huysuzluk yaptıkça yaptılar bu kadının acısı var demediler.2 ay kaldılar.o zaman kafayı yemediğime hayret ediyorum.öyle büyük depresyona girdim ki evi bile temizleyemiyordum sadece kıızıma odaklandım onun için yaşıyprdum.böyle bir 9 ay sonra silkelendim.önce evimi bir güzel temizledim.kızımı arabasına koydum gezdim alışveriş yaptım.Rabbime sığındım Allahım bana güç ver kimseye muhtaç etme diye.netten yemek tariflerine baktım çeşit çeşit yemekler pastalar yaptım.kızımın her gün resmini çektim sık sık videoya aldım onunla oyunlar oynadım dolu dolu vakit geçirdim.artık daha iyiydim.2 yıl geçti o günlerden sonra kızm büyüdü nerdeyse 2,5 yaşına girecek artıkben de 27 yaşımdayım.arkadaşım oldu benim oturup sohbet ediyorum bildiğim herşeyi öğretiyorum ona.Annem babam yok hayatta yakınımda bir akrabam da yok eşimin akrabaları da yok.Ama ben çok güçlüyüm artık Allah sağlık sorunu vermedikçe kimseye muhtaç değilim.
Canım sen de silkelen yapacak birşeyler bul.sağlık sorunun olmadığı sürece kimseye muhtaç değilsin.al bebeğini koy arabasına dışarı çık kendin için bebeğin için alışveriş yap.avm lere git kendini yalnız hissetme bebeğin var eşin var.çünkü yalnızım dediğin zaman kendine acırsın çok kötü olursun.evini temizle aç müziği oyna.spor yap bak ozaman zaman ne güzel geçiyor.kendine bakım yap uzun oldu canım ama umarım sana biraz yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…