yok aslında cok ıstemıstım bana yasam sevıncı verır umut olur dıye dusunmustum ama ben bır bebege yetecek kadar guclu dırayetlı değilmişim ona bakmaktan acizim daha kendıme bakamıyor musum bunu yenı anladım....
Tam anlatmıyorsunuz bebeğe bakmanın neyinin yardımını istiyorsunuz. Benim de kızım var 14 aylık doğum yaptığım 10.günden beri yanlız bakıyorum yaşadığım şehirde ne benim nede eşimin akrabası yok. Yanlızız gidip geldiğim arkadaşımda yok ama kızıma çok güzel baktım kimseden yardım almadan. Ne türde yardım istiyorsunuz?
sizin bebeğiniz zaten baya kendini toparlamış 7 aylıkmış.buzamana kadar baktığın sekilde bakabilirsin bakma konusuna açıklık getirirsen iyi olur.şunuda yazmadan gecemiycem sizde halen loğusalık depresyonu olabilirmi.benım loğusalık dönemimde sıkıntılı gecti yani cevremde okadar yardım edecek kişi olduğu halde sıkıntılıydım
haklısın aslında rabbıme sıgınmam lazım bu zamana kadar ondan guc alıp dayandım tek dayanagım rabbım rabbım bana yardım et ya rabbı ! !!
konumu bilen arkadaşlar biliyor zaten yardım sitiyorum 7 aylık bebeğime bakamıyorum yalnızım da bunu çok dert ediyorum(((
evet doğum sonrası depresyonu ama hala gecmedı psıkıyatrıyede gıttım ilaç da verdi ama bi fayda etmedi hatta daha kötü oldum o ilaçlardan sonra uyuşmuş gibiydim bir sıkıntı bir sıkıntı daha fenalaştım bebek ağlamaktan morarsa ruhum duymuyordu duyarsızlastırdı bıraktım. psikıyatri ile olmadı açıkcası ama hala gecmedı depresyon...
babası yardım etmek istiyo ama o da pek bilmiyor
Burada bu kadar insan size önerilerde bulunuyor yardım etmek için resmen çırpınıyor. Tek yaptığınız bana yardım edin demek. Birinin bir önerisine yorum yapın birşey deyin Allahaşkına! Tam olarak nasıl bir yardım istiyorusunuz siz?
Mesela bebeğinize yemek mi yediremiyorsunuz? Bu konuda mı yardım istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?