• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim yalnızlık ve bebek

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.731
472
648
41
Ankara
konumu bilen arkadaşlar biliyor zaten yardım sitiyorum 7 aylık bebeğime bakamıyorum yalnızım da bunu çok dert ediyorum :((((

bakamıyorum derken maddi olarak mı ki eğer öyleyse kaymakamlıklardan valiliklerden yardım talebinde bulunabilirsin ailen falan yok mu

maddi olarak değil yaa bakmayı bilmiyorum canım maalesef ailem de yok annem babam vefat ettiler yapayanlızım dunyada eşiminde pek kimi kimsesi yok... Acemilik yanlızlık çekiyorum.

geçen konunuda görmüştüm çok yardımcı olmuş arkadaşlar ama senin tam derdin ne bebek çokmu ağlıyo mamamı yemiyo nedir anlamadım bide kaç yaşındasın acaba

slm benil,
biz orda sana aslinda bayagi yardimci olmaya calistik.
Sen önce o dediklerimize baslaman gerek, ama sen kafanda daha toparlanamadin.
Yani kisacasi bir ilk adimini atmalisin, sen kendin yapmalisin bunu.
Anladigim kadariyla sen baska bir kurumdan yardim bekliyorsun, tmm oda olsun, ama sen yinede ilk adimini atmalisin.
Ben sana msn den de yardim etmeye calistim ama ben sunu hissettim, dediklerim sanki seni tatmin etmiyor sen baska birsey bekliyorsun.
Ama sen bir caba göstermelisin.

artvin in bir ilçesinde oturuyorum 27 yasındayım esas sorunum yalnızım aslında cok yanlız hıssedıyorum mutsuz umutsuz bebegı de sorun yapıyoum bı duzenım de yok hayattan koptum kendımı bıraktım bırseyler elımden tutup benı agaya kaldırsın ıstıyorum ama olmuyor yapamıyorum...

çook yanlızım çokkk herkes ıyı gun dostu kımse kımseye yardım etmıyor ıyı gunde yanında olan arkdasların dara dusunce yolda gorse kacıyo yardım ısteyecek dıye arayıp dertlestıgım bı arkadas vardı onunda 14 aylık bebegı yol gosterıyodu yardımcı oluyodu enson bı ıkı aradım cevap vemerı sonradan ogrendım kı ben onunla artık gorusmek ıstemıyorum demıs ya işte böyle dara dusunce dostunda kalmıyor düşenin dostu yokmuş bu söz çok doğru...

bebeğini istemiyormusun

yok aslında cok ıstemıstım bana yasam sevıncı verır umut olur dıye dusunmustum ama ben bır bebege yetecek kadar guclu dırayetlı değilmişim ona bakmaktan acizim daha kendıme bakamıyor musum bunu yenı anladım....

ilk bebek deneme tahtası gibi ya.bende senin gibiydim kızım iki bucuk kılo doğdu allahım nasıl bakacağım diyordum.birbucuk ay hiç yalnız kalmadım annem ablalarım sonrada görümcemlerde eltimde kaldım sık aralıklarla.çok şükür kızım bir yaşında ve gördümki aslında isteyince bakılabiliyormus.ben sürekli gezmek isterdim genelde hep dışardaydım insanı çok rahatlatıyor kızımda çok severdi gezmeyi halada öyle.burdan sizinle aynı şehirde olan arkadaşlarla görüşebilirsiniz

ben hep yanlızdım ustelık hatta dogumda bıle yanldım ne sanslısınız kı annenız ablalarınız gorumcelerınız eltılerınız varmıs benım kımsem yokkı

bi akıl verin ne olur gidebilecek bir kimsem yok bebeğe bakmayı öğretecek bi yakınım yok kendim başaramıyorum ne yapıcam bi akıl lütfennn

benil,
kendini toparla.
Simdi yarin ilk listendekileri yap, kendine aciyip durma, degismeye bak

diğer konunda pek çok kişi sana yardım etmeye çalışmış ama sen farklı birşey duymak istiyorsun galiba:26:

benil, bu güne kadar bebegine bakmissin
demek hic bilmiyorda degilsin,kendine güven..
bebeginin altini alan ,yemegini yediren ,yikayanda sensin
yeni dogdugunda geceleri kalkanda sendin en zor zamanlari geride birakmissin..
artik yavas yavas bebege hasladigin sebzeleri püre yapip yedirebilirsin
örnegin karnibahar havuc,hasla püre yapip iliyinca bebegine yedir ayni sekilde yogurdun icine elmayi püre yapip yedirebilirsin v.s
bu forumda bazi annelerin bebeklerinin yediklerini paylastiginida görmüstüm onlari okuyup fikirler edinebilirsin..
gün icinde bebegini temiz havaya cikarabilirsin ne bileyim biraz oynayabilirsin onunla...
belki aksamlari,ertesi gün icinde yapacaklarini not alirsan bir kolayliklar olabilir

tam olarak nerde yardim istedigini yazsan belki daha iyi yardimci olurduk..

Back