• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var

kobo26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
8
2
1
38
Uzun süredir sadece forumda okuyucu olarak bulunuyordum sizlerden bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Eşimle 13 yıldır tanışıyorum ve 8 yıldır evliyim eşim beni bu on üç yılda hiç ama hiç üzmedi ; kayınvalidem ve kayınbabam çok sıkıntılı o durumlarda bile güzellikle arayı bulur ne beni nede onları üzer yansıtmaz bile; duşardaki bayanlara karşı mesafelidir sebebi benim yanlış anlamadan çekinir sırf benim istğim nedeniyle kariyerini terk etti herkes şaştı kaldı malum ilişkimizde bile hep beni düşünğr ben bitirmeden bitirmez benim sıkıntım ben paranoyaklaştım okuduklarım ve çevremdeki olaylar eni olumsuz etkiliyor aldatılanların hikayeleri benim de başıma gelir mi diye agresifleşiyom elimde en ufak bir falso yok ama sanki varmış gibi pinpirik yapıyorum eşim 2 çocuğu istiyor ben belki o işi yapamazsak aldatır diye korkup yapmıyorum artık iyice paranoyak oldum dışarıda yaşanmış olaylar beni çok etkiliyor

Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur, bugün sağlıklıyız yarın hasta olur muyuz meçhul, bugün elimiz kolumuz sağlam yarın engelli olur muyuz meçhul, çoğumuz evliyiz ama yarın bu evliliklerin devam edip etmeyeceği meçhul, belki ömür boyu mutlu mesut yaşayacağız belki bir anlık hatayla tüm hayatımız değişecek, aldığımız nefesi bile ne zamana kadar alacağımız meçhulken, henüz olmayan yaşamadığımız şeyler için hayatı hem kendimize hem çevremizdekilere zindan etmeye gerek yok, her an herşey olabilir, başımıza gelmez diye birşey yok lakin hayatı akışına bırakıp anın tadını çıkartmalıyız, aklınızdan geçen olumsuz düşünceler sizi rahatsız etmeye başlayıp eşinizle olan ilişkinize zarar veriyorsa, yardım almak için lütfen bir aile terapistine gidin.

Dert arıyorsunuz siz kendinize. Ortada bir sorun yokken hayatı kendine dar etmek niye. Şu an ki durumunuzun tadını çıkarın. Hayatın garantisi yok başınıza kötüsü gelince üzülürsünüz.

Ben şu konuda bunu anlıyorum insan yapısı dertsiz yapamaz hiç olmayacak birşeyden bile dert edinebiliriz

Diye diye başınıza getireceksiniz sonunda. Aldatilmaktan daha vahimi ve kaçınılmaz olanı ölümdür. Onu da düşünüp hayatı yasamayalim mi? Acilen bir uzmandan destek alın. Okuma etme demekle de olmaz. Konu komşu var. İnsanın kaçamadığı zihni var. Böyle kaygılarla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız. Ailenizin huzurunu bozmayin.

Sizin
Uzun süredir sadece forumda okuyucu olarak bulunuyordum sizlerden bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Eşimle 13 yıldır tanışıyorum ve 8 yıldır evliyim eşim beni bu on üç yılda hiç ama hiç üzmedi ; kayınvalidem ve kayınbabam çok sıkıntılı o durumlarda bile güzellikle arayı bulur ne beni nede onları üzer yansıtmaz bile; duşardaki bayanlara karşı mesafelidir sebebi benim yanlış anlamadan çekinir sırf benim istğim nedeniyle kariyerini terk etti herkes şaştı kaldı malum ilişkimizde bile hep beni düşünğr ben bitirmeden bitirmez benim sıkıntım ben paranoyaklaştım okuduklarım ve çevremdeki olaylar eni olumsuz etkiliyor aldatılanların hikayeleri benim de başıma gelir mi diye agresifleşiyom elimde en ufak bir falso yok ama sanki varmış gibi pinpirik yapıyorum eşim 2 çocuğu istiyor ben belki o işi yapamazsak aldatır diye korkup yapmıyorum artık iyice paranoyak oldum dışarıda yaşanmış olaylar beni çok etkiliyor
İnanın bazen bende böyle düşünmeden edemiyorum. Hatta bazıları Herkes yapar ama eşim yapmaz bana şöyle böyle diyen insanlardan dolayı acaba benim ki de yapar mi diye düşünmeden edemiyorum bazende omur böyle mi geçer. İnşallah eşlerimiz yapmaz ve hiç bir bayanın başına gelmez çok zor

Back