Derdim tuvalet egitimi..hala altina kaciriyor

lulumom

gezmek icin gelmisim dunyaya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
805
843
23
Mrb, 3 bucuk yasinda oglum var yaklasik 2 bucuk aydir ugrasiyorum tuvalet egitimi icin.Sorunumuz su ki o kadar zamandir bez takmiyoruz buyuk oranda sorun çözülmüş gibi gorunse de 2 bucuk aydir çişini ic camasirina kaciriyor biraz ve ondan sonra bana geliyor tuvalete gidiyoruz.Yani kaçırmadan soylemiyor.Ilk gunler olagan karsiladim ama 2 bucuk aydir düzelmez mi artik sinirleniyorum.Konusuyorum tamam diyor ama degisen birsey yok.Fizyolojik bir durum olsa gece de kacirir diye dusunuyorum ama cok sukur gece kacirmiyor.Ne yapacagimi sasirdim bu durum normal mi sizce?Ne onerirsiniz?

arada olsa yine umursamam ama surekli böyle..hic ilerleme kaydedemedik

Belkide kaslari henuz hazir degildi
Tuvalet egitimi icin.
Tutamiyor belliki.
Alistirma kilodu kullanin kacirdiginda ustune gecmez hic degilse .
Sizde fazla dusmeyin ustune elbet soylicektir kendinizide yavrusuda germeyin bence

Yegenim de 4 yasini doldurdu daha 5 6 aydir kacirmiyor ve cisini kontrol edebiliyor.Telaslanmayin bence.

Mrb, 3 bucuk yasinda oglum var yaklasik 2 bucuk aydir ugrasiyorum tuvalet egitimi icin.Sorunumuz su ki o kadar zamandir bez takmiyoruz buyuk oranda sorun çözülmüş gibi gorunse de 2 bucuk aydir çişini ic camasirina kaciriyor biraz ve ondan sonra bana geliyor tuvalete gidiyoruz.Yani kaçırmadan soylemiyor.Ilk gunler olagan karsiladim ama 2 bucuk aydir düzelmez mi artik sinirleniyorum.Konusuyorum tamam diyor ama degisen birsey yok.Fizyolojik bir durum olsa gece de kacirir diye dusunuyorum ama cok sukur gece kacirmiyor.Ne yapacagimi sasirdim bu durum normal mi sizce?Ne onerirsiniz?
Benim afacan da böyleydi. Ya diyordum nasıl iş bu gece bir gıdım çiş yapmaz hatta cisi gelince uyanır. Ama gündüz bızt bızt kaçırıyor. 2buçuk ay kendimden örnek verirsem kısa bir süre. Hareket halinde oyun falan derken dalıyor. Uzun süre saat başı yada yarım saate bir çocuğunuzun aralığı neyse. (Ben yarım saatle başlayıp 15 dk olarak arttırdım) siz wc ye gotureceksiniz. Zamanla kendisi oturtacak. Bir kaç aya tamamen oturur. Ama sakın pes edip beze dönmeyin.

Benim iki kizim var. Buyuk kizimda da oluyordu.. Oyunundan ayrilmak istemiyor ve gec kaliyordu..

Arada bi dönem geri dönüş oluyor.. umursamama oluyor ilk zamanlarin hevesi geciyor sanirim.. kizmamaya çalışın birden yine vaktinde söylemeye başlayacak.. kaçırmak ile bilerek altına yapmak farklı bunu konuşun.. ne zaman kacabilir mesela tuvalet bulamayiz dışardayken o zaman.. Ama evdeyiz tuvaletimiz orada bekliyor o zaman kaçırmak olmaz..

Bende 2 yaşındaki kızıma tuvalet eğitimine başladım 2 hafta oldu ama hala ben götürmeden çiş demiyo.gerçekten zor bir süreç bu insanın her an pes edesi geliyor

Bazı çocuklarda alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor heralde. Benim kızım da alışma evresinde 3-4 ay altına kaçırdı sürekli. Sonra altına kaçırmalar seyrekleşmeye başladı, şimdi neredeyse tamamen bitti, sadece mevsim değişince üşürse kaçırıyor belki senede 1-2 kez. Toplamda 6 ay gibi sürdü heralde altına kaçırmaları tamamen bitene kadar. Sabır, eninde sonunda geçecek...

Ya daha kucuk degilmi oyuna daliyodur annesi ondan soyleyemiyodur itiraf edeyim iki senedir sistitle ugrasmasam ben bile tutuyorum eriniyorum wc gitmeye son anda kosuyorum:)ustune giderseniz ters tepki verir malesef

Elbette öğrenicekler çişlerini bu bebişler,azıcıkk sabır gerekiyo sadece anneler yapicak bişey yok.bi de tatlı olmasalar

Hak veriyorum size ve bu yazdiklarinizin hepsini dusunuyorum sakin olmaya çalışıyorum ama bugun mesela bir misafir vardi ve yaninda koltugun üstünde cis yapti kacirma filan degil bu sefer..Tabi kizdim ben kizdikca devam etti sürekli camasir degistik gun boyunca kacirma devam etti.Az once yine gitti haliya cis yaptı paçalardan akarak..nasil sinir olmiyim..bana inat olarak yapiyor.Devaminda kakasini da çamaşırına yapti.Esimle ben sinir harbi yasiyoruz.Cildirdik bugun itibariyle..Bu davranislarin bir sebebi olmali..Ben ne zamandir hiperaktiviteden şüpheleniyorum uyumayan surekli hareket halinde cok cabuk ordan oraya fikir değiştiren soz dinlemeyen bir cocuk..neler denedim sözümü dinletemiyirum takmiyor kimseyi.Surekli kirsin doksun zarar versin eve..balkondan birşeyler atsin..klozete birsey atip tikasin...bu davranislar 3 bucuk yas icin normal mi?Kendim bir egitimci olarak afallamis durumdayim..Tuvalet egitimimiz bile 42 aylik oldu hala oturmadi sinirlerim cok bozuk kizlar.

Bence gun icinde sik sik cocugunuza hatirlatin

benim kızımda çişini yaptıktan donra sesleniyor. anne çişim var:) allahtan kakasını yapmadan söylüyor.ama arada yine çamaşırına kaka yapıyor. banyo yaptıktan sonra daha sık altına kaçırıyor

Hazır degılse beze tekrar gerı donun ve sonbaharda tekrar deneyın
2.5 aydır devam eden seyı cok sürdürmüşssünüz malesef

Hazır degılse beze tekrar gerı donun ve sonbaharda tekrar deneyın
2.5 aydır devam eden seyı cok sürdürmüşssünüz malesef
Tekrar beze dönersem daha kötü olur diye dusunuyorum sonucta 42 aylik oldu sabirla devam edecegiz oyle gorunuyor bol bol yedek koyacagim artik krese giderken

Back
X