Benim afacan da böyleydi. Ya diyordum nasıl iş bu gece bir gıdım çiş yapmaz hatta cisi gelince uyanır. Ama gündüz bızt bızt kaçırıyor. 2buçuk ay kendimden örnek verirsem kısa bir süre. Hareket halinde oyun falan derken dalıyor. Uzun süre saat başı yada yarım saate bir çocuğunuzun aralığı neyse. (Ben yarım saatle başlayıp 15 dk olarak arttırdım) siz wc ye gotureceksiniz. Zamanla kendisi oturtacak. Bir kaç aya tamamen oturur. Ama sakın pes edip beze dönmeyin.Mrb, 3 bucuk yasinda oglum var yaklasik 2 bucuk aydir ugrasiyorum tuvalet egitimi icin.Sorunumuz su ki o kadar zamandir bez takmiyoruz buyuk oranda sorun çözülmüş gibi gorunse de 2 bucuk aydir çişini ic camasirina kaciriyor biraz ve ondan sonra bana geliyor tuvalete gidiyoruz.Yani kaçırmadan soylemiyor.Ilk gunler olagan karsiladim ama 2 bucuk aydir düzelmez mi artik sinirleniyorum.Konusuyorum tamam diyor ama degisen birsey yok.Fizyolojik bir durum olsa gece de kacirir diye dusunuyorum ama cok sukur gece kacirmiyor.Ne yapacagimi sasirdim bu durum normal mi sizce?Ne onerirsiniz?
Mrb, 3 bucuk yasinda oglum var yaklasik 2 bucuk aydir ugrasiyorum tuvalet egitimi icin.Sorunumuz su ki o kadar zamandir bez takmiyoruz buyuk oranda sorun çözülmüş gibi gorunse de 2 bucuk aydir çişini ic camasirina kaciriyor biraz ve ondan sonra bana geliyor tuvalete gidiyoruz.Yani kaçırmadan soylemiyor.Ilk gunler olagan karsiladim ama 2 bucuk aydir düzelmez mi artik sinirleniyorum.Konusuyorum tamam diyor ama degisen birsey yok.Fizyolojik bir durum olsa gece de kacirir diye dusunuyorum ama cok sukur gece kacirmiyor.Ne yapacagimi sasirdim bu durum normal mi sizce?Ne onerirsiniz?
Tekrar beze dönersem daha kötü olur diye dusunuyorum sonucta 42 aylik oldu sabirla devam edecegiz oyle gorunuyor bol bol yedek koyacagim artik krese giderkenHazır degılse beze tekrar gerı donun ve sonbaharda tekrar deneyın
2.5 aydır devam eden seyı cok sürdürmüşssünüz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?