- 17 Şubat 2015
- 7.875
- 21.094
- 348
- Konu Sahibi sozdeshamelessamahonest
Herkese selamlar :)
Şöyle başlayım , ben bundan yaklaşık 1 sene önce başka bir şehire kaçtım. Sebep, ablam ve kavgalar. Ardından annem geldi yanıma 1 yıl kadar oturduk. Buraya kadar mükemmel dimi.
Nesi mükemmel?
Eski şehrimi ve arkadaşlarımı çok özlediğimden dönmek istedim ve o sıralar ablamla yeni yeni konuşmaya başladık. Fakat bana bu sırada sürekli eski eşinden yakınıyor yeni eve çıkacağından fakat birkaç ay süreceğinden vs. bahsediyor. Bende aldım gazımı kredi çekeyim beraber eve çıkalım dedim. (hayatımın en büyük aptallığı fakındayım.) Ama bak dedi düzeldin mi değiştin mi? (ki ben haa aynı benim zırta pırta sorun çıkartan herkesle de sorun yaşayan kendisi.) He dedim değiştim. Demeseydim keşke.Çektim krediyi. İşte 1+1 yeter bize. Döşemeye gerek yok. Başımızı sokacak evimiz olsun yeter. Ben sana kredi için yardım ederim. Çalışırız zaten yeter diyip duruyordu. Böyle böyle daha çok gaza geldim fakat hayat tokatlarını ilk günlerden atmaya başladı.
Çekmeseydin? Lafla peynir gemisi yürümez kendini garantiye alsaydın?
1+1 evi temizlemek için birbirinizi yemenize gerek yok, kardeşle yaşayamıyorsanız elin çocuğuyla(eş,sevgili) hiç yaşayamazsınız.
akat bunlar da yalan oldu mesajlarım duruyor x canım falancı gelecekmiş geliyorum diye diyorum hala yalancııı iftiracıııı diyor. yazık annemde bi benim üstüme oynayabiliyor fakat benim şalterler atıyor. Konu komşuymuş arkadaşmış çevreymiş ABLAMIN ağzından duymayan kalmadıç Nickim gibi herkesin gözünde utanmazım kötü kardeşim beterim abuuuyum ama neyseki ben millete car car konuşup kendi tarafıma çekip mahalle tartışması yaratmayı sevmiyorum. herkesin aklı var gözü var isteyen istediğini konuşsun ama bu ev beni darlıyor delirdiğimi hissediyorum please help S.O.S
Üslup kötü, olayı anlatma biçimin kötü, noktalama yok, ortamdaki iticilik buralara kadar yansıdı. Ufacık evde iki kişi geçinememişsiniz. Üsluplarınıza, kişisel sınırlarınıza saygı gösterin. Korona varken pis evde yaşamayın, milleti eve toplamayın.
Ailenizin yanına geri dönün bence.