Derdim memelerim

iyi de emzirme bitince düzeliyor o.
ikisi de küçük ve yumuşak oluyor. aynı büyüklükte oluyor.
Bu haberi duyduğuma çok sevindim😍. Ben de asimetriklikten muzdaribim, 10 aydır emiyor bebişim.
Konu sahibi asimetrik gidiyorsa, emzirme tamamen bitince tekrar düşünürsünüz. Birkaç arkadaşım da emzirme bitince biraz daha toparlanma olduğunu söylemisti göğüslerde.

Siz emzirmeye devam ediyor musunuz?
hayir neredeyse 1 yil olacak emzirmiyorum. Asimetriyi ilk bebegimde fark ettim hatta Allah gostermesin meme kanseri belirtisi olarak gormustum kosa kosa doktora da gittim. Ama benim 2 meme olan gibi memem oyle kaldi. Digeri emzirmeden dolayi sündü bildigin acayip bi fark olustu. Sutyen kullanmaiyinca cok belli. Biri havada digeri yerde gibi.

O gogus o sekılde kalıyor maalesef
Yani simetriden bahsedıyorum.
Zaten benım bildiğim iki gogus arasında ufak bir simetri sorunu vardır

Çokmuş yaa.. çocuktan sonra her harcamamda onları düşünür oldum. O parayı çocuklarım için harcamayı tercih ederim. Asimetriden kurtulsam küçüklüğünü takmam gerçekten. Yumuşama için de sporla yol alabilir miyim acaba? Belki tecrübeli üyeler yol gösterir.
Vuvuzela Vuvuzela 4. aydan sonra memeler terbiye oluyor ve süt gelse de şişmiyor diye duymuştum o yüzden asimetri kalıcı olur diye endişeliyim. Çünkü memeyi boşaltsa da büyük memede bir değişiklik olmuyor. Sizin asimetri 1 yaş civarı da var mıydı ve emzirme bitince tamamen düzeldi mi acaba?
Şöyle söyleyeyim 2,5 yaştan sonra anca düzeldi:)

Daha 2. Bebeğiniz emiyormus bence bebeği sütten kestikten sonra göğüsler 2 senede eski formuna dönüyor tabiki biraz asimetriklik kalacak ancak çok kötü duruyorsa o zaman estetik yaptırın.İki seneden önce yaptırırsanız yanlıs olur

benim de benzer duygularla actigim bir konu var.

Benim memelerim eski haline, tam emzirmeyi sonlandirdiktan 2 yil sonra geldi diyebilirim, hani eski hali denebilirse tabi ki.
su an cocuk 4 yasinda, sporla falan anca toparladim :rolleyes:

estetik cok dusundum, niyetine girdim para ayirmaya bile basladim, ama sonradan tirstim, zaten yatacak kadar hasta olmadikca doktorun yolunu tutmayan biriyimdir.

Sizin icin yanliz cok erken, hem daha emzirme de devam ediyor, bir sure boyle idare edeceksiniz artik. Emzirme sonlandiktan bir yil sonra estetik oneriyorlar diye biliyorum ben, yine arastirmanizi yaparsiniz da.
Su asamada cok yapabileceginiz bir sey yok sanki.

ayni benimde oyle dr dut kanalları genişlediği icin dedi ultrason cekti. aksine ben kanserden korkmuştum saglik olsun bence estetik olursunuz en fazla

Benim bir gögüsüm 90 diğeri 95 beden ciddi asimetri sorunum var. eşim görselcidir estetik yaptıralım diyor ben de hayır diyorum. benden memem çirkin diye ayrılacaksa gitsin. memem için benle beraber olana kapı orada.

Bence gereksiz takılıyorsunuz anne oldunuz deformasyonlar illaki olacak estetik de istemiyorsanız dert edilecek bişey yok. Eşiniz de zaten takılmamış utanmaya falan gerek yok.

X