• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kulaklarim

İmitasyon kullanınca benimde öyle oluyor kulaklarım, yüzük bile parmağımda, kızarıklık ve kaşıntı yapıyor o yüzden kullanmıyorum sahte, altın küpelerim var 3 senedir onu kullanıyorum bir sorun olmuyor.

Benim küçüklüğümden beri var bu sorun saatin küçücük metali bile rahatsız eder altın gümüş harici kullanmam ..

Bizimki de zengin hastalığı gibi bu nasıl birşey 😁
Eşim de aynısını söyler, evdeki gümüşün haddi hesanı yok, takı delisiyim çünkü. 18 yaşında başladı bende bujiterilerin önünden ağlayarak geçerim neredeyse, gümüş saat aldım onun arkasındaki pil kapağı bile hayatımı karartmaya yetiyor. İnşallah sizinki kulaklarınızla sınırlı kalır

Eşim de aynısını söyler, evdeki gümüşün haddi hesanı yok, takı delisiyim çünkü. 18 yaşında başladı bende bujiterilerin önünden ağlayarak geçerim neredeyse, gümüş saat aldım onun arkasındaki pil kapağı bile hayatımı karartmaya yetiyor. İnşallah sizinki kulaklarınızla sınırlı kalır
Çok şükür benimki yarı fakir yarı zengin hastalığı. Bilekte sikinti yokta kulak baya sikintili

Nikel alerjisi benimde muzdarip olduğum konu takmakta ısrar ederseniz en ufak metal artık rahatsız edicektir.

Back
X