- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.902
- 798
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Çelik küpe kullan canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de zengin hastalığı gibi bu nasıl birşeyBenim küçüklüğümden beri var bu sorun saatin küçücük metali bile rahatsız eder altın gümüş harici kullanmam ..
Altın uçmuş zaten boş kalsınlar ben sevmiyorum altın rengi takmıyorum o yüzdenBizimki de zengin hastalığı gibi bu nasıl birşey![]()
Eşim de aynısını söyler, evdeki gümüşün haddi hesanı yok, takı delisiyim çünkü. 18 yaşında başladı bende bujiterilerin önünden ağlayarak geçerim neredeyse, gümüş saat aldım onun arkasındaki pil kapağı bile hayatımı karartmaya yetiyor. İnşallah sizinki kulaklarınızla sınırlı kalırBizimki de zengin hastalığı gibi bu nasıl birşey![]()
Çok şükür benimki yarı fakir yarı zengin hastalığı. Bilekte sikinti yokta kulak baya sikintiliEşim de aynısını söyler, evdeki gümüşün haddi hesanı yok, takı delisiyim çünkü. 18 yaşında başladı bende bujiterilerin önünden ağlayarak geçerim neredeyse, gümüş saat aldım onun arkasındaki pil kapağı bile hayatımı karartmaya yetiyor. İnşallah sizinki kulaklarınızla sınırlı kalır