• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kulaklarim

Goturbeniaya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
276
542
18
38
merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir durum var.
üniversite dönemlerinde küpe takardim kulaklarım ağrımazdi. Hatta bi kulağıma iki delik actirmistim. Bir sıkıntı yoktu.
yaklaşık 10 15 senedir küp e takmiuorum şu ara çok istiyorum takmak ama bu sefer kupeyi takmamdan 5 6 dak. Sonra kulaklarim kipkirmizi oluuor cok kasiniyor ve şişiyor. Kupeyi cikartsam bile 1 2 saat daha kasinma kizariklik devam ediyor.
bu neden oluyor olabilir. Imitasyon alerjisi mi? Imitasyon olan kupelerin arkasina tırnak parlaticisi sürdüm ama yine de kasindırıyor. Evde altin kupem yok onda da aynı sorun olur mu bilmiyorum.
zaten ben altın olmayan kupeye karşı bir çözüm üretmek istiyorum ki çeşit çeşit alıp takabileyim. Ne ywpmam lazım bunu daha önce sizde yasadiniz mi. Nasıl bir çözüm buldunuz?
bir ilacı var mı. Yada benim yapabilecegim birşey var mı. Gerçekten kulaklarım cayır cayır yanıyor ve çok kasiniyor.
simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir durum var.
üniversite dönemlerinde küpe takardim kulaklarım ağrımazdi. Hatta bi kulağıma iki delik actirmistim. Bir sıkıntı yoktu.
yaklaşık 10 15 senedir küp e takmiuorum şu ara çok istiyorum takmak ama bu sefer kupeyi takmamdan 5 6 dak. Sonra kulaklarim kipkirmizi oluuor cok kasiniyor ve şişiyor. Kupeyi cikartsam bile 1 2 saat daha kasinma kizariklik devam ediyor.
bu neden oluyor olabilir. Emitasyon alerjisi mi? Emitasyon olan kupelerin arkasina tırnak parlaticisi sürdüm ama yine de kasindırıyor. Evde altin kupem yok onda da aynı sorun olur mu bilmiyorum.
zaten ben altın olmayan kupeye karşı bir çözüm üretmek istiyorum ki çeşit çeşit alıp takabileyim. Ne ywpmam lazım bunu daha önce sizde yasadiniz mi. Nasıl bir çözüm buldunuz?
bir ilacı var mı. Yada benim yapabilecegim birşey var mı. Gerçekten kulaklarım cayır cayır yanıyor ve çok kasiniyor.
simdiden teşekkür ederim.
Fucidin pomad sür canım o rahatlatır seni küpe olarak da cerrahi çelik kullanırsan rahatsız etmez diye düşünüyorum

Uzun süre küpe takmadiginiz icin oluyor. Sizi uyurken bile rahatsiz etmeyecek kücük hafif bir küpe alin ve cikartmayin kulaginizdan, zamanla alisir ve bu sorunu yasamazsiniz

Vücudunuz metal alerjisi geliştirmiş maalesef, aynı dertten muzdaribim ben arkası metal olan saat bile takamıyorum. Parlatıcıyla falan maalesef çözemezsiniz. Ben çareyi gümüş takı kullanmakla buldum. Çok maaliyetli ve seçenek konusunda kısıtlı ama hiç takamamaktan iyi.

Uzun süre küpe takmadiginiz icin oluyor. Sizi uyurken bile rahatsiz etmeyecek kücük hafif bir küpe alin ve cikartmayin kulaginizdan, zamanla alisir ve bu sorunu yasamazsiniz
Kupeyi taktigim an 5 dakika geçmeden başlıyor. Öyle bir sizi öyle bir kasinma oluyorki yani onu dusunmeden gecirebilecegim bir 5 saniye bile yok

Vücudunuz metal alerjisi geliştirmiş maalesef, aynı dertten muzdaribim ben arkası metal olan saat bile takamıyorum. Parlatıcıyla falan maalesef çözemezsiniz. Ben çareyi gümüş takı kullanmakla buldum. Çok maaliyetli ve seçenek konusunda kısıtlı ama hiç takamamaktan iyi.
Saatte sıkıntı yok dediğim gibi takmak benim için zulüm

Instagramda bilindik takı sayfalarından alıyorum çelik takılarımı. Gold renkte oldukları halde yıllardır hiçbir şey olmuyor. Güvenilir bulduğunuz sayfalara bakabilirsiniz siz de
Şimdi trend..... a baktım Çok ta pahalı değilmiş ayrıca çok güzel modellerde var açıkçası ilk başta gold renkleri yoktur diye dusunmustum ama varmış. En kısa zamanda alacağım bunlardan. Inşallah bir daha aynı sorunu yasamam

Uzun suredir takmiyordum bende de oldu o..
Gumus kupe en iyisi.
Maliyetli geliyorsa her ay 1 tane almak lazim. Boyle boyle bircok kupen olabilir.

Uzun süre küpe takmadığınız için oluyor, ben bir iki ay takmasam her zaman kullandığım ve sıkıntı çıkartmayan küpemi taktığımda aynı sıkıntı ile karşılaşıyorum. biraz dayanın bir iki gün içinde kendine gelir

Back
X