Makyajdan hiç bahsetmemiştik.O zaten kuaförde yaptırılmayacaklar listesinin başında değil midir :)
Ürünlerin kişiye özel olması konusuna kesinlikle katılıyorum.
Kozmetik demişken, kozmetik ve bakım marketlerindeki tester ürünleri kullanıyor musunuz ? (tahmin ettiğim kadarıyla titiz birisiniz sizde)
Mesela ben bu ara çok methedilen bir ruju almayı düşünüyorum. Almadan evvel dudağımdaki duruşunu görmek istiyorum ama kimbilir kaç kişinin dudaklarına değen bir ruju süremem ki. Sonrasında uçuk falan çıkmayacağı ne malum. Mecburen alıp geçeceğim.
Eskiden bir çok is icin biraz da mecburiyetten giderdim. Icime sinmese de. Su an kuafore kas alma ve nadiren sac kesimi haric gitmiyorum. Gittigimde de cimbiz ve havlu ve sac kremi götürüyorum. Hele ki manikür pedikur yaptıranların kesinlikle kendi malzemesini goturmesi sart.Normal evli kadin bile gitse kimin hayati nasil bilemeyiz ki belki kocasi baskasiyla beraber oldu kadin hastalik kapmis vs.hersey olabilir.
Eskiden bir çok is icin biraz da mecburiyetten giderdim. Icime sinmese de. Su an kuafore kas alma ve nadiren sac kesimi haric gitmiyorum. Gittigimde de cimbiz ve havlu ve sac kremi götürüyorum. Hele ki manikür pedikur yaptıranların kesinlikle kendi malzemesini goturmesi sart.Normal evli kadin bile gitse kimin hayati nasil bilemeyiz ki belki kocasi baskasiyla beraber oldu kadin hastalik kapmis vs.hersey olabilir.
Ohh be nihayet kuaföre kendi cımbızını,havlusunu,saç kremini götüren birine rastladım. :)
İnanın bu konuyu açarken garip karşılanmaktan çekiniyordum. :)
Haklısınız şüpheci yaklaşmakta fayda var...
İyi ki yazdınız.Teşekkür ederim.
& Bende şampuanımı götürüyordum artık saç kremimi de götüreceğim. Saçlarımı evde yıkayıp gidiyorum bu sefer saç kremi uyguluyorlar.(ordaki saç kreminin kalitesinden şüpheleniyorum)
Havlu içinse şöyle bir çözüm buldum. Zaten mikrofiber baş havlusu almayı düşünüyorum.Suyu çok çabuk emiyormuş. Benim havlum özel deyip kendi havlumu kullanacağım artık.
Makyajdan hiç bahsetmemiştik.O zaten kuaförde yaptırılmayacaklar listesinin başında değil midir :)
Ürünlerin kişiye özel olması konusuna kesinlikle katılıyorum.
Kozmetik demişken, kozmetik ve bakım marketlerindeki tester ürünleri kullanıyor musunuz ? (tahmin ettiğim kadarıyla titiz birisiniz sizde)
Mesela ben bu ara çok methedilen bir ruju almayı düşünüyorum. Almadan evvel dudağımdaki duruşunu görmek istiyorum ama kimbilir kaç kişinin dudaklarına değen bir ruju süremem ki. Sonrasında uçuk falan çıkmayacağı ne malum. Mecburen alıp geçeceğim.
Tester urunleri ben de denemiyorum. Ama tekli, kati toz farlarin tester'larini parmagimla alip elimin uzerine deniyorum. Onun disindaki urunleri hele aplikatorlu lip gloss'lari asla suremem. Ojenin de kutuda olanini almaya calisirim. Yoksa da standin/rafin en gerisindekini alirim Mantar infeksiyonlarindan cok korkarim.
Hiç kuaförde çalışan/çalışmış bir arkadaşım ya da tanıdığım olmadı.
Ondan sorup fikir alamıyordum böyle.
Gittiğim kuafördeki çalışanlar sık değiştiği için samimiyet kurma gibi bir durum olamıyor.
Hani samimiyetim olsa her şeyi rahatça sorardım.
Bu sebepten paylaşmanıza memnun oldum.Teşekkür ederim.
Tester urunleri ben de denemiyorum. Ama tekli, kati toz farlarin tester'larini parmagimla alip elimin uzerine deniyorum. Onun disindaki urunleri hele aplikatorlu lip gloss'lari asla suremem. Ojenin de kutuda olanini almaya calisirim. Yoksa da standin/rafin en gerisindekini alirim Mantar infeksiyonlarindan cok korkarim.
Kesinlikle aynıyız. Bir keresinde Rossmann'dan bir ürün alıp çıkacaktım. Rafın en başındakini alıp kasaya gitmiştim önce. (fiyat karışıklığı vardı) Satın almaya karar verdiğimde yine aynı rafa gidip en arkadakini almıştım. Mağazadan çıkarken benden başka bunu yapan biri var mıdır acaba demiştim. Yalnız değilmişim meğer. :)