• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kızımın göbeği :(

Feridefunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
45
16
3
Merhaba hanımlar. Kızım doğduğundan beri göbek fıtığı var. Bir zararını görmedik ama doktor 2 yasina kadar gecer , genelde olan ama kendi kendine iyilesen bir sey demişti. Simdi kizim 23 aylık.. hala var agladiginda veya kendini kastiginda göbeğinde şişlik oluyor. Geçmezse ameliyat gerekecek. Bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bazi sitelerde dört yasina kadar da geçebilir diyor.

İnşallah kendiliğinden geçer Allah yardımcınız olsun. Konu hakkında bilgim yok sadece dua edebildim oyüzden.

Benimde bebeğimde kasık fıtığı çıkmıştı, bir kaç doktor "önemli bişey değil büyüdükçe geçer" dedi... Baktım çocuk büyüdükçe değil ağladıkça fıtık sisiyor bu sefer cerraha götürdüm.. bana acil ameliyat dedi sonra o küçücük bebeği kucağıma alıp Ankara'ya karda kışta 12 saat yol teptim Hacettepede profesör gördü ve yarın ameliyat dedi ve ameliyat oldu şükür şimdi daha iyi ....belki benim bebeğimin kasık fıtığı ile karşılaştirilamaz ama fıtığın da kaybolma ihtimalini düşük olduğunu öğrendim prof sayesinde ...

Back