- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.179
Biraz süt koyun kahvenizin içine mide problemi yapmaz. Sabah içilen filtre kahve kilo vermeye yardımcı olur.Sabah kahve içiyor musunuz tok tutsun diye, ben filtre kahve içiyordum ama iyi gelmemeye midem yanmaya başladı. su içince de midem bulanıyor. ne tavsiye edersiniz ilk öğüne kadar?
Durumunuz %25 psikolojik olabilir sadece. %75i ya insülin direnci yada şeker bağımlılığı aslında. psikolojiyle ilgisi yok. Yoksunluk krizleri bunlar165 boyunda 75 kiloyum. Kilo vermeye ve spor yapmaya psikolojik olarak hiç hazır değilim. Elimde çikolatasevgiler
Gece uyanıp yemeye başladım ya. Şeker bagimliligi ben de farkındayım yoksunluk yasadigiminDurumunuz %25 psikolojik olabilir sadece. %75i ya insülin direnci yada şeker bağımlılığı aslında. psikolojiyle ilgisi yok. Yoksunluk krizleri bunlar
Yanında da kola varsa buz gibi165 boyunda 75 kiloyum. Kilo vermeye ve spor yapmaya psikolojik olarak hiç hazır değilim. Elimde çikolatasevgiler
Ben de nerdeyse aynı durumdayım, pandemiyle birlikte epey kilo aldım ama kendimle barışmaya çalışıyorum. Üzüntü, stres tetikliyor mu kilo almanızı. Psikolojik destek önerebilirim belki duygusal açlık yaşıyorsunuzdur.İyi günler hepinize ben 1.72 boyunda 89 kiloyaulaşmayı başaran bir insanım..motive olamıyorum..
Diyetisyen desteği alıyorum ama oda çok motive etmiyor destek olmuyor.. sürekli olarak aç hissediyorum ve yemek yemek istiyorum sınırım yok bunun için önerileriniz olursa çok sevinirim..
Artık görünüşümden bıktım kilo vermek güzel giyinmek istiyorum ve bunu beraber yapalım kızlar ne dersiniz..
Bu arada diyet guruplarına mesaj atamadım o yüzden bu konuyu açtım, mesaj izni yok deniliyor bana Özel mi yoksa kimse yazamıyor mu şu anda geçmişte katılıp çok uygulayamadım ,atıldım ve geri alınmıyor muyum acaba
Bende aynı dertten muzdaribim evlendikten sonra daha bi kilo aldım 90 kiloya ulaştım acil zayıflamam gerek ama hiç diyet yapmakta istemiyorum havalar çok sıcak mayışıp kalıyorum masa başı işteyim birde harektsizim
Konu açtım oraya toplanalımWhatsApp grubu mu kursak:) ben de geçen yazdım diyetbadi ariyorum diye ama bulamadım:)
Etiketler misin rica etsemKonu açtım oraya toplanalım
Çikolata ve kola nasıl içilir hiç bilmiyenlerdenimYanında da kola varsa buz gibi