Derdim kilo🥴beraber diyete başlayalım kızlar 😎

Lonely141

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
735
947
28
İyi günler hepinize ben 1.72 boyunda 89 kiloya 😱 ulaşmayı başaran bir insanım..motive olamıyorum..

Diyetisyen desteği alıyorum ama oda çok motive etmiyor destek olmuyor.. sürekli olarak aç hissediyorum ve yemek yemek istiyorum sınırım yok bunun için önerileriniz olursa çok sevinirim 🙄..

Artık görünüşümden bıktım kilo vermek güzel giyinmek istiyorum ve bunu beraber yapalım kızlar ne dersiniz..

Bu arada diyet guruplarına mesaj atamadım o yüzden bu konuyu açtım, mesaj izni yok deniliyor bana Özel mi yoksa kimse yazamıyor mu şu anda geçmişte katılıp çok uygulayamadım ,atıldım ve geri alınmıyor muyum acaba 😅

Diyet yapmadan, sadece yediklerimize dikkat ederek aralıklı oruç deneyebilirsin. Örneğin akşam saat 21.00' de yemeyi bırakıp, 16 saat sonra yani 13.00' de güne kahvaltıyla başlamak gibi. Bu 16 saat arada su, çay, kahve vb. içebilirsin sınır yok, hatta 3 litre civarında su içersen daha iyi.

Bende öyleyim ama birlikte gurup halinde yapılınca oluyur hemde çok zevkli oluyor..ben bu şekilde 17 kilo verdim am kendi kendime verdiğim için kontrolsüz bir şekilde geri aldım..bu sefer diyetisyen eşliğinde veriyorum kastan değilde yağdan gitsin diye

Aralikli oruç yapiyorum 2 senedir. 50 kiloyum. 2, 3 kilo alsam hemen gidiyor. Açlığa dayanamiyorum diye bir şey yok. Kendizi kandırmayın. Ben de oyle hissediyordum. Ona da alisiyor insan. Sonradan anlıyor ki yemek yemek için o bahanenin arkadasina saklanıyor. 80-90 kilolar kadinlar icin gerçekten çok. Yas ilerliyor. Sonra hic veremezsiniz.

Screenshot_20220817_125718.jpg

Bende yeni başladım canm. Pazar gününden beri aralıklı oruç yapıyorum. Hergün yarım saatte spor. Diyet günlüklerinde konu da açtım motivasyon olsun diye.
Bende 1.65 boyunda 78 kiloyum. Geçen sene 84 kilodan 74e aralıklı oruçla verdim. Ama tekrar 4 kilo aldım. Şimdi 60a kadar vermeyi düşünüyorum.

Diyet olarak başlayınca devamı gelmiyor malesef. Bir süre kilo verene kadar kendini sıkacakmış hissine kapılıyor insan. Olaya sağlıklı beslenme gözüyle bakmak lazım. Bende son zamanlarda aldım ve yavas yavas yediklerimi değiştiriyorum. Kahvenin yanında çikolatalar şekerler degil de hurma yiyorum mesela. Asitli içecek yerine sade soda. Cips yerine patlamış Mısır. Tamamen kesince daha cok saldırdığım icin böyle bir yöntem buldum. Sizde yavas yavas yediklerinizi değiştirerek deneyin cok olmasa da farkediyor.

Aralikli oruç yapiyorum 2 senedir. 50 kiloyum. 2, 3 kilo alsam hemen gidiyor. Açlığa dayanamiyorum diye bir şey yok. Kendizi kandırmayın. Ben de oyle hissediyordum. Ona da alisiyor insan. Sonradan anlıyor ki yemek yemek için o bahanenin arkadasina saklanıyor. 80-90 kilolar kadinlar icin gerçekten çok. Yas ilerliyor. Sonra hic veremezsiniz.
Kesinlikle 72 kg ile başladıgım diyet yolculugumda 5 ayda 53 e ulaştım. Son 1 kılom kaldı hedefe ve tam 20 kg vermeye :)

İnsan kendini sınırlamayınca bunu da yiyeyim bunu da derken ipin ucunu kaçırabiliyor ama belli saatlerin olunca mecbur terbiye oluyorsun. O yüzden gözünü seveyim aralıklı orucun :)

Diyet olarak başlayınca devamı gelmiyor malesef. Bir süre kilo verene kadar kendini sıkacakmış hissine kapılıyor insan. Olaya sağlıklı beslenme gözüyle bakmak lazım. Bende son zamanlarda aldım ve yavas yavas yediklerimi değiştiriyorum. Kahvenin yanında çikolatalar şekerler degil de hurma yiyorum mesela. Asitli içecek yerine sade soda. Cips yerine patlamış Mısır. Tamamen kesince daha cok saldırdığım icin böyle bir yöntem buldum. Sizde yavas yavas yediklerinizi değiştirerek deneyin cok olmasa da farkediyor.
Çok haklısınız yasaklayınca bünye daha çok istiyor

İyi günler hepinize ben 1.72 boyunda 89 kiloya 😱 ulaşmayı başaran bir insanım..motive olamıyorum..

Diyetisyen desteği alıyorum ama oda çok motive etmiyor destek olmuyor.. sürekli olarak aç hissediyorum ve yemek yemek istiyorum sınırım yok bunun için önerileriniz olursa çok sevinirim 🙄..

Artık görünüşümden bıktım kilo vermek güzel giyinmek istiyorum ve bunu beraber yapalım kızlar ne dersiniz..

Bu arada diyet guruplarına mesaj atamadım o yüzden bu konuyu açtım, mesaj izni yok deniliyor bana Özel mi yoksa kimse yazamıyor mu şu anda geçmişte katılıp çok uygulayamadım ,atıldım ve geri alınmıyor muyum acaba 😅
Konuyu takipteyim, asla motive olamayanlardanım🙈

Diyet kelimesini kullanma sağlıklı beslenme diye başla bu işe.
Evinde abur cubur cips,kola vs hepsini atmakla başla .markete git kendine sağlıklı yiyecekler al .
Bak YouTube da güzel icerikler var onları izle motive olursun.
Sebze,ızgara ,salatayı ana öğünlerde eksik etme .
Aslında sağlıklı ve lezzetli bir çok alternatif var
Istersen basarabilirsin.

Sabah kahve içiyor musunuz tok tutsun diye, ben filtre kahve içiyordum ama iyi gelmemeye midem yanmaya başladı. su içince de midem bulanıyor. ne tavsiye edersiniz ilk öğüne kadar?

Kesinlikle 72 kg ile başladıgım diyet yolculugumda 5 ayda 53 e ulaştım. Son 1 kılom kaldı hedefe ve tam 20 kg vermeye :)

İnsan kendini sınırlamayınca bunu da yiyeyim bunu da derken ipin ucunu kaçırabiliyor ama belli saatlerin olunca mecbur terbiye oluyorsun. O yüzden gözünü seveyim aralıklı orucun :)
4 ay iki defa yaptım 57ye gelmiştim hedefimiz aynı 🥰 bi 6 ayı gözden çıkaracağım bakalım

X