Derdim evden eve nakliyat. Bir el atın ne olur!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Hamımlar merhaba, sevgililer günümüz kutlu olsun :KK200: Derdim iyi bir evden eve nakliye firması bulmak. Bir ay içerisinde taşınıyoruz hayırlısıyla. Beylikdüzü- Maltepe arası taşınacağız, eşyam minimumda bu evimiz 2+1 olduğu için çok az eşya ile evlendik. Mufak eşyalarımı önden ben taşıyacağım zaten.

Bu sene içerisinde taşınan İstanbul'lu hanımlar bana bir el atın bir öneri yapın ne olur. Yeni evli sayılırım 20 aylık evliyiz eşyalarım harap olmasın istiyorum taşınırken:KK43:En Büyük KK

Ben oturduğum evin bir sokak üstüne taşındım.Nakliye firmaları bu konuda çok dikkatli çalışıyor.Herşeyi sarıp sarmalıyorlar.taşıma yerleştirme.sadece mobilya için dikkat etmeleri gerekiyor.yemek masamın ayakları oynuyor şuan.

Ben oturduğum evin bir sokak üstüne taşındım.Nakliye firmaları bu konuda çok dikkatli çalışıyor.Herşeyi sarıp sarmalıyorlar.taşıma yerleştirme.sadece mobilya için dikkat etmeleri gerekiyor.yemek masamın ayakları oynuyor şuan.

Teşekkürler. Açıkçası ben de mobilyaların ağzının yüzünün kaymasından korkuyorum :(

arkadasim bende bir komsumun tavsiyesiyle hatipoğlu nakliyat firmasiyla tasidim esyalarimi memnun kaldim bunun öncesi bi iki firmayla anlasmistim tasinacagim gün sorun çikardilar maksatlari anlaştigimiz paranin üstunde para koparmak mecbur birakmak ama ben iptal etirdim onlari iyikide etirmisim .sonra hatipoğlu nakliye firmasindan memnun kaldim dikkatli ve temiz iş cikardilar.internetten bulabilirsin sanirim numarasini istbul atasehirdeydi sanirim merkezleri tam hatirlamiyorum.

arkadasim bende bir komsumun tavsiyesiyle hatipoğlu nakliyat firmasiyla tasidim esyalarimi memnun kaldim bunun öncesi bi iki firmayla anlasmistim tasinacagim gün sorun çikardilar maksatlari anlaştigimiz paranin üstunde para koparmak mecbur birakmak ama ben iptal etirdim onlari iyikide etirmisim .sonra hatipoğlu nakliye firmasindan memnun kaldim dikkatli ve temiz iş cikardilar.internetten bulabilirsin sanirim numarasini istbul atasehirdeydi sanirim merkezleri tam hatirlamiyorum.

Bakıyorum hemen çok teşekkür ederim cevabınız için. Güzel oturmalar dilerim size de.

Teşekkürler. Açıkçası ben de mobilyaların ağzının yüzünün kaymasından korkuyorum :KK43:
Evet bu konuda uyarın mutlaka.Bizim acemiliğimize geldi.Fiyat konusunda önceden konuşup anlaşmanızı öneririm.Mesafa bayağı uzak.Bizi 1 sokak mesafeye 900 tl aldılar.kolay gelsin sizede çok zor gerçekten.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

önemli degil benimki öyle hoş bir taşinma olayi degil evimi dagittim sizede güzel oturmalar insallah.biraz once netten baktim istanbul kadikoy gorunuyor merkezi araba renkleri turuncu olan benzer firmalarla karistirmayin.kolay gelsin.

Mutfak eşyalarını taşıyıp niye yoruyorsunuz kendinizi? Onlar herşeyi sarıyorlar zaten.

ankara olsaydı önerim olurdu istanbulu hiç bilmiyorum. ankaradaki firma ankaradan gümüşhaneye tek bir kırık çizik olmadan herşeyi kendileri toplayıp kolilediler ve oda oda bıraktılar kolileri, mobilyaları da kendileri söküp kendileri taktılar.

hatta kırık bir şamdanım vardı bir baktım adam elinde şamdan ile geldi , bu kırık mıydı biz mi kırdık dedi. yok kırıktı dedim tutanak tutup ücret ödeyeceklerdi şamdan için.

1 sene sonra gümüşhaneden ilçesine taşınırken firma falan olmadığından amele tutup taşınmak zorunda kaldık ve eşyalarım perişan oldu malesef :(

Esinizin arkadaslari yada buldugu adamlar tasiyacaksa iyi tembihleyin mutlaka bir arzia cikiyor ..bizde annemle tasinmistik hasarlarimiz kayiplarimiz ol du ....ablamda seneler once sehir degistirmisti gerci siz mutfak esyalarinizi kendiniz goturecekmissiniz (ki siz yorulmayin derim ev yerlestirirken yererince yorulacaksiniz ) biz onun bardaklarini vs gazete kagitlariyla.sarmistik sıkı sıkı bir tane bile kirilmamisti...profesyonel bir tasima sirketiyle calisacaksaniz zaten onlar isini bilir ama.yinede uyarmakta fayda var

Eğer ki iyi işçilik istiyorsanız pahalı bir nakliyat firması bulacaksınız.
sonuçta adam kendi taşımıyor, elemanlarına taşıtıyor. Eğer ki elemanlarına iyi maaş veren bir kişi ise, o elemanlar da yaptıkları işe özen göstereceklerdir.
3 kuruşun pazarlığını yapmayın kısaca.

Evden eve nakliyat dendiğin de bence çok ince bir araştırma gerekiyor. Enteresan firma ve kişiler bu sektörde bir anda siz daha ne olduğunuz anlamadan anlaştığınız paranın 2 katı cebinizden çıkabilir ve eşyalarınız zarar görmesi kullanılmaz hale gelmesi ve üstüne üstlük karakolluk mahkemelik olma durumları da cabası.
Özellikle şehirler arası nakliyat yapacaklar aman dikkat çok iyi araştırın ve bilindik tanınmış firmaları tercih edin , bu konuda nakliyat 'ın oldukça titiz çalıştığına şahit oldum kentsel dönüşüm nedeni ile bizim bulunduğumuz site de 112 daire taşımasını gerçekleştirdiler inanın sıfır sorun . piyasaya göre biraz daha pahalı ama inanın o stresi yaşamanıza değecek kadar bir fark yok. memnun müşteriler tavsiye ediyor sitelerinde yorumlara da yer verdikleri bir sayfa var buyrun bakın arzu ederseniz ziyaretçi defteri

Son düzenleyen: Moderatör:
ankara olsaydı önerim olurdu istanbulu hiç bilmiyorum. ankaradaki firma ankaradan gümüşhaneye tek bir kırık çizik olmadan herşeyi kendileri toplayıp kolilediler ve oda oda bıraktılar kolileri, mobilyaları da kendileri söküp kendileri taktılar.

hatta kırık bir şamdanım vardı bir baktım adam elinde şamdan ile geldi , bu kırık mıydı biz mi kırdık dedi. yok kırıktı dedim tutanak tutup ücret ödeyeceklerdi şamdan için.

1 sene sonra gümüşhaneden ilçesine taşınırken firma falan olmadığından amele tutup taşınmak zorunda kaldık ve eşyalarım perişan oldu malesef :KK43:
Ben firma adı alabilir miyim belki lazım olur
Teşekkürler

İstanbul şehir içi hizmet veriyor mu bilmiyorum ama İzmir evden eve nakliyat firmaları arasında atasun evden eve nakliyat var işinde iyi ve profesyonel. Ambalajlama sigorta asansör her şey var ve oldukça titiz çalışıyorlar. Aklınızda bulunsun derim:KK31::KK31:

Back
X