Bu ke sim olayından ilk başta bende çok korkmuştum ama yemin ederim hiç acı hissetmedim şişlik falanda olmadı sızlamadı ağrımadıda.bünyeye göre değisir belki budurum. O doktora birdaha gitme bence canım.bayan ve genç bir doktor benim dişçim. İşi bilen ve anlayışlı olmalı dişçi dediğin iyigeceler
MonalisaSmile'a da katılıyorum, üstelik o törpü iğrenç bir his. Benim alt dişlerimi törpülemişlerdi. Tahtaya tırnak atılırken duyduğun o iğrenç sesi içinde duyuyorsun ve acıyor da
Bu ke sim olayından ilk başta bende çok korkmuştum ama yemin ederim hiç acı hissetmedim şişlik falanda olmadı sızlamadı ağrımadıda.bünyeye göre değisir belki budurum. O doktora birdaha gitme bence canım.bayan ve genç bir doktor benim dişçim. İşi bilen ve anlayışlı olmalı dişçi dediğin iyigeceler
Aynı dertten mustariptim ama geçen ay bu dertten kurtuldum. Dişlerimin resmini çekip sizinle paylaşmak isterim o derece  İstanbul Aydın Üniversitesinin Dentaydın Diş Hastanesi var Bahçelievlerde. Profesör Şölen Hn var hem orada hocalık da yapıyor ondan randevu talep et. En fazla 2 randevu da seni sürekli gülümsemek isteyeceğin hale dönüştürüyor 