• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim dişlerim...

Bu ke sim olayından ilk başta bende çok korkmuştum ama yemin ederim hiç acı hissetmedim şişlik falanda olmadı sızlamadı ağrımadıda.bünyeye göre değisir belki budurum. O doktora birdaha gitme bence canım.bayan ve genç bir doktor benim dişçim. İşi bilen ve anlayışlı olmalı dişçi dediğin :9: iyigeceler :-)

MonalisaSmile'a da katılıyorum, üstelik o törpü iğrenç bir his. Benim alt dişlerimi törpülemişlerdi. Tahtaya tırnak atılırken duyduğun o iğrenç sesi içinde duyuyorsun ve acıyor da :(

acıyormu...:18: dişine törpüledikten sonra başka bir işlem yaptılarmı yoksa öyle bıraktılarmı ağrı falan yapıyormu?

Bu ke sim olayından ilk başta bende çok korkmuştum ama yemin ederim hiç acı hissetmedim şişlik falanda olmadı sızlamadı ağrımadıda.bünyeye göre değisir belki budurum. O doktora birdaha gitme bence canım.bayan ve genç bir doktor benim dişçim. İşi bilen ve anlayışlı olmalı dişçi dediğin :9: iyigeceler :-)

doktor konusunda evet işi bilen ve anlayışlı olmalı özellikle diş doktorları insanlar ne korkuyla gidiyor dişçiye biraz hastayı rahatlatmalı

acıyormu...:18: dişine törpüledikten sonra başka bir işlem yaptılarmı yoksa öyle bıraktılarmı ağrı falan yapıyormu?

Benim çok kötü olmuştu için kıyılıyormuş gibi bir his :(

Ama ona bakılırsa ben ölçü aldırırken de az daha kusan bir insanım :(

Aynı dertten mustariptim ama geçen ay bu dertten kurtuldum. Dişlerimin resmini çekip sizinle paylaşmak isterim o derece  İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Dentaydın Diş Hastanesi var Bahçelievler’de. Profesör Şölen Hn var hem orada hocalık da yapıyor ondan randevu talep et. En fazla 2 randevu da seni sürekli gülümsemek isteyeceğin hale dönüştürüyor 

Back