derdim büyük kızlar...

eğer işi aksatırsanız geç kalırsanız 3 kere size tutanak yazıp tazminatsız işten çıkarma hakkına sahipler... bence en önemli olan sigortanız yatması..eğer sigortanız yatıyor,maaşınızıda tam vaktinde alıyorsanız işyerine gitmek için başka yollar bulmalısınız..size verebilecekleri en yüksek tazminat 1 maaşınız olacaktır onun içinde sigortanızı ve düzenli gelirinizi bozmayın..maaşınızı tam vermeyip,sigortanızıda yapmadılarsa kaybedecek birşeyiniz yok çalışma bakanlığına şikayet edin elinşzde belgelerle..
olayların sizlerle alakalı olmadığını düşünüyorum bence siz kendiniz gidip sizinle ilgili bir problem olup olmadığını bir hatanızın olup olmadığını sorun( hatanızın olduğundan değil sadece konuşma amaçlı) herşey yoluna girecektir..konuşun lütfen...

eğer işi aksatırsanız geç kalırsanız 3 kere size tutanak yazıp tazminatsız işten çıkarma hakkına sahipler... bence en önemli olan sigortanız yatması..eğer sigortanız yatıyor,maaşınızıda tam vaktinde alıyorsanız işyerine gitmek için başka yollar bulmalısınız..size verebilecekleri en yüksek tazminat 1 maaşınız olacaktır onun içinde sigortanızı ve düzenli gelirinizi bozmayın..maaşınızı tam vermeyip,sigortanızıda yapmadılarsa kaybedecek birşeyiniz yok çalışma bakanlığına şikayet edin elinşzde belgelerle..
olayların sizlerle alakalı olmadığını düşünüyorum bence siz kendiniz gidip sizinle ilgili bir problem olup olmadığını bir hatanızın olup olmadığını sorun( hatanızın olduğundan değil sadece konuşma amaçlı) herşey yoluna girecektir..konuşun lütfen...

Evet hepimiz varsayımlar üzerine yorum yaptık.
Belki de durum farklıdır. En iyisi konuşmak ve böyle bir sorunun varlığında diğer yolları araştırmak.
Boşuna da üzülüyor olabilir konu sahibi

maaş ve sıgorta acısından bır sorrunum yok asla da olmadı... yalnız yapılanları hazmedemıyorum... yol hakkı işyerı ıcın en onemlı sebeplerden bırı.

bir yılı doldurduktan sonra noter vasıtasıyla ihtarname göndererek iş akdinizin iş koşullarının ve sosyo-ekonomik koşullarının sizin rızanız olmadan değiştirilmesi nedeniyle iş akdinizi haklı nedenle feshedip kıdem tazminatınızı ve yol ücretlerinizi alabilirsiniz.

bir yılı doldurduktan sonra noter vasıtasıyla ihtarname göndererek iş akdinizin iş koşullarının ve sosyo-ekonomik koşullarının sizin rızanız olmadan değiştirilmesi nedeniyle iş akdinizi haklı nedenle feshedip kıdem tazminatınızı ve yol ücretlerinizi alabilirsiniz.

sözleşme imzalanmadı ama avukat hanım....

bana göre biraz acele ediyorsunuz gibi geldi
belki bazı arkadaşlarında dediği gibi olay şahsınıza yapılmış birşey
değildir sizde zaten bundan emin değilsiniz sizi işten çıkarmayı
düşünüyorlarsa neden zam yapsınlar bide yüksek itibarlı
bir mevkideyim yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam
sizin yazdıklarınızla sizi işten çıkarma fikri arasında bir uyuşmazlık
söz konusu ama ya içinize öyle doğuyorsa doğrudur
sezgileriniz ya da olayları kendinize yorumluyor yanılıyorsunuz...
inş öyle bir çıkarma falan olmaz

Son düzenleme:
bana göre biraz acele ediyorsunuz gibi geldi
belki bazı arkadaşlarında dediği gibi olay şahsınıza yapılmış birşey
değildir sizde zaten bundan emin değilsiniz sizi işten çıkarmayı
düşünüyorlarsa neden zam yapsınlar bide yüksek itibarlı
bir mevkideyim yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam
sizin yazdıklarınızla sizi işten çıkarma fikri arasında bir uyuşmazlık
söz konusu ama ya içinize öyle doğuyorsa doğrudur
sezgileriniz ya da olayları kendinize yorumluyor yanılıyorsunuz...
inş öyle bir çıkarma falan olmaz

inşalah dedıgınız gibidir...

X