- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
kızlar .... bu işyerıne 6 aralıkta girdim. servis vardı. fakat yeni alınan elemanlardan dolayı servis güzergahı değişti. bizim oradan ben dahil 2 kişi alınıyordu. . itibar olarak yüksek bir mevkideyız burada ve işle ilgili hiçbir sorunumuz da yok.(ben mesela zam aldım). son 2 haftada olanlar benı ve arkadasımı cok strese soktu... once servis arabamız arızaya gitti... 1 hafta kendı ımkanlarımızla sanayı bolgesınde bulunan fabrıkaya geldık (çalışma saatleri 8bucuk 7; otobusler sabah cok dolu oldugundan almıyorlar bızım fabrıkaya varmamız saat 10u buluyor). yol ucretı verılmedı.. artık ileriki gunlerde servis farklı bır guzergahtan gececektı... bu konu ıle ılgılı sıkıntılarımızı yönetime ilettık. yonetım artık daha erken kalkın da kendı ımkanlarınızla gelın dedı..
şimdi....ben buradan ayrılmayacagım.... fakat:
bizi(yada benı) buradan cıkarmak istiyorlar ise şayet;
ben buradan tazminat alabılır mıyım? sosyal haklarım ne olur.. işsizlik maaşına başvurabılır mıyım? patrona nası benı ısten cıkarması ıcın bezdırebılırım mesela....
bılenler bılgılendırırse sevınırım..
teşekkurler
şimdi....ben buradan ayrılmayacagım.... fakat:
bizi(yada benı) buradan cıkarmak istiyorlar ise şayet;
ben buradan tazminat alabılır mıyım? sosyal haklarım ne olur.. işsizlik maaşına başvurabılır mıyım? patrona nası benı ısten cıkarması ıcın bezdırebılırım mesela....
bılenler bılgılendırırse sevınırım..
teşekkurler