• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim annem!..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemizi babamızı allah basımızdan eksik etmesin belkide onlarında içlerinde yaşadıgı bazı şeyler vardır o yüzden böyle agresiftirler neyse canım sıkma canını inşallah düzelir aranız mesela bende önceden annemle öyleydim ama şimdi aramız mükemmel arada oluyo öyle isyanlar filan dök içini buraya bende döküyorum:6:

canım benim aramız kötü değil zaten.
yani biz sustuğumuz, alttan aldığımız, huzursuzluk çıkarmadığımız için iyi.
ona karşı ufacık bir eleştiride bulunsak hemen darılır, sofraya oturmaz, odasından çıkmaz, kimseyle konuşmaz.
kk süper yaa buraya yazıyorum okuyorum kafam dağılıyor. derdim var'a bakıyorum halime şükrediyorum. kadın dayanışması süperr

Keşke gençken boşansaymış oysaki kk'daki kadınların çoğu karşı bu fikiri , bugünden belkide daha mutlu bir birey olurdun, tek tesellin seni seven ve aşık olduğunla evlenmem , annenide olduğu gibi kabullenmen, çok olumsuz olmak iyi değil ,herşey dozunda ve kararında olmalı

ben de çok çektim anlatılanları. inanın yaşları ilerleyince annenize kızamıcaksınız hatta çocuk gibi göreceksiniz, geçmişte dediğiniz en ufak bir of anne lafı için bile içinizde pişmalık olacak. benim annem hayatta, sürekli bir insanı mutlu etmek tabiki de mümkün değil, arada tartışmalar da olacak.. ama inanın karşısınızdaki insanın yüzünün sarktığını kırışıklıklarının arttığını gördükçe ve sizin de yaşınız ilerledikçe olgunlaşıyorsunuz ve toleranslı olmaya başlıyorsunuz. insanları oldukları gibi kabul etmeye başlıyorsunuz, sizi olduğunuz gibi kabul etmeyenler olsa bile bunu görmüyorsunuz çünkü umursamıyorsunuz.. öyle bir hal aldı ki artık annemle babamı evde bırakıp gidemiyorum ben yokken başlarına bişi gelirse diye.. aslında ikisi de fıldır fıldır sokakta gezinen işinde gücünde olan tipler.. mutlaka kendi hayatlarındaki yanlışları yapmamızı istemiyorlar, ama bunu dışa vurumları mükemmel değil, yine de biz onları vefat ettiklerinde nasıl hatırlamak istiyorsak şimdiden o bakış açısıyla bakalım ki hep iyi anılarımız kalsın.

Back