Cilt Bakımı Ürünleri deracine bitkisel içerikli nemlendirici

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

strawberryim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
26
0
kızlar eczanede önerdiler deracine nin %100 bitkisel içerikli bir yüz nemlendiricisi varmış kullanan varsa yada bu markayı bilenler yardımcı olabilirmi? cildim hem karma hemde hassas yani sivilceye yatkın cevaplarınızı bekliyorum.

slm canım bende bu ürünle ilgili başlık açmıştım ama birşey yazan olmamış ben ellerim için kullandım güzel ama yüzde nasıl olur bilmiyorum ben numunelerinden kullandım

kimsemi bu ürünleri kullanmıyor.şimdi garnier saf ve temizin nemlendiricisini kullanıyorum memnunum ama dermokozmatik bi ürün almayı istiyorum artık.her ürünüde kullanamıyorum malesef sivilce yapabiliyorlar.

ewet bioder ve bioxinin yeni serisiymiş.ve bugün deracine bionem karma ciltler için olan nemlendiricisini aldım.yapısı ve kokusu çok hoşuma gitti şimdilik beğendim bakalım

Merhaba bu ürünü sana ben tavsiye etmiş olabilirim sanırım Çünkü ben Eskişehir Biota cilt ve saç uzmanıyım . Ürününden memnun kalacağına eminim :)

merhaab bende eczanede görüp teretttüte kaldım ama numunelerini kullandım memnunkalınca dün gittim aldım nemlendiriciyi yalnız çeriğinde çok fazla yağ var yağlandırmadan nemlendirme yapması gerekiyor zaten ben sivilce tedavisi gördüm tekrar yağlar yüzünden yağlanma olmaz inş. ordaki uzman öyle olacağını söyledi ama insan güvenemiyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…