Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

İyiym çok şükür klım sizlerde gelen giden yok buralara sıkılırsın tabi :teselli:normal bambaşka bir ortamdan gittin oralara soğuk nedir bilmezdiniz mesela :1no2:iyi ki k.k varda sıkıntın azda olsa gidiyor .
demek kar yağıyor hasret kaldık biz ist.da şöyle güzelce bir yağsaydı da bizde hevesimizi alsaydık çok soğuk ama kar yok :çok üzgünüm:

haklisin canim KK 'da olmasa kafayi yerdim delikafadulden
iyi ki varsiniz ,varsin :asigim::1hug:

GÜNAYDIN GÜZEL CADOŞLAR

Cumatebrigi337.jpg

Merhaba arkadaslar bayadir ugrayamadim ..
nasilsiniz ?
keyifler yerindedir insallah ...a.s.

topiki öksüz bırakmışsınız :mymeka: bütün demüşük cadıları çok özledim :Şeniz:

Olmuyor olmuyor olmuyor ayal burasini toz toprak götürmüs noluyor burda:1closedeyes: (illa öyt bas edcem kendimi:1ninca:)
Canlarim cadalozlarim nerlerdesiniz ben burlardayim sanursam bi ara dittim deldim tahtalilar ülkesinegamyoncuiremsu Ümid ederimki Sizlerde iyisinizdir??
Toparlanma asamalarindan sonra aranizdayim Sizleri unutmadim
Yüregimden Büsbüyük kocaman Hasret yüklü Sevgilerimi Gönderiyorum Kendinize iyi bakin öpüldünüz depüsüklerimŞeniz

Olmuyor olmuyor olmuyor ayal burasini toz toprak götürmüs noluyor burda:1closedeyes: (illa öyt bas edcem kendimi:1ninca:)
Canlarim cadalozlarim nerlerdesiniz ben burlardayim sanursam bi ara dittim deldim tahtalilar ülkesinegamyoncuiremsu Ümid ederimki Sizlerde iyisinizdir??
Toparlanma asamalarindan sonra aranizdayim Sizleri unutmadim
Yüregimden Büsbüyük kocaman Hasret yüklü Sevgilerimi Gönderiyorum Kendinize iyi bakin öpüldünüz depüsüklerimŞeniz

Amanda aman kimler gelmis :1hug:Şenizhosgeldin cilginimmmmmmmmmmmmmm:asigim::sm_cool:

Depişikler topiğimizi niye öksüz bırakıyorsunuz arkadaşlar,gerçi bende epeydir uğrayamadım ama geldim ve sizleride bekliyorum.

Depilesü depüşükler depilmeyi vallada hakediyorsunuz siz (ben)
önce ben kendimi biir depiyim :mymeka:
Yok yok ya cadılıktan bıktınız yada bıktırıldınız :nazar:

X