deproson ilaclari spermleri olduruyormu

meleknur16

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
52
5
6
34
Bursa
Esim 1senedir deprosyon ilaci kullaniyor cinsel iliskimz cok yavaslayarak bitme noktasina geldi bebek dusunuyorduk ve bu arada bebekte olmadi yas 35 cok uzuluyorum ama yapicak biseyde yok kismet rabbimden herseyin hayirlisi benim gibi olanlari buraya bekliyorum

Canim ben 5 bucuk yil antidepresan ilac kullandim bir dunya dr gezdim her birine sordum dogurganliima etkisi olur mu diye.. hic birisi olur demedi yoo alakasi yok dedi fakat bi dr. Kullandigim ilaci degistirmiati cinsel isteksizlik yapar diye o sorunuda oyle cozmustuk.. eger istanbuldaysaniz size cok kaliteli durust bir dr ismi verebilirim tabi isterseniz birde ona görünürsunuz.. sedece isteksizlik yapar onun dışında bildigim kadariyla uremede sorun olusturmaz. Icin rahat olsun g3nis dusun vardir zamani de ümitsizliğe kapilma esinin isteksiz tavirlari seni sevmedigini dusundurmesin ilaçlardandir.. allah yardim etsin zor bir surec ama bunun arkasindan bir gunes dogacaktir sen kendini guclu tutmaya stres yapmaya gidana dikkat etmeye calis gerisini allah a birak :) gecmis olsun tez zamanda hamiş ol..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşim de 1,5 senedir günde 2-3 hap kullanırken hamile kaldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…