depresyondayım ya nasıl atlatacammm

sibel_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
135
0
96
48
Aydın
kızlar ya bu aralar hıç ıyı degılım ısım çok yogun gunasırı nobetçıyım .zaaten sıcaklar hıç çekılmıyo.yanı herseyın kotu tarafını buluyorum.bu gun psıkıyarrıye gıttım. yuzde yuz ılaç kullanmamı onerdı dr.ya napcam glıfor da kullanıyorum adetlerım duzelsın hamıle kalayım dıye.artı psıkıyatrı ılacını kullanırken korunmamız da gerekıyomus ufff ya ben çocuk hayalı kurarken.bılıyorum bu durumda bebegım olsa daha kotu olur heralde.napacam duzelırmıyım bılmıyorum.ama hep depresyondayım zaten... benım gıbı oan varmı aranızda.hersy ne zor ya çokkkk yorgun hıssedyom kendımı.

yalnız değilsiniz ben de öyleyim çok çabuk yoruluyorum herşeye sinirleniyorum gideyim psikiyatriye bana hiç sinirlenmemem için bir sakinleştirici aynı zamanda hiç yorulmamamam için bir enerji vitamin ne varsa verir misin diyeyim diyorum.öyle çabuk yoruluyorum ki ve kistler için doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi anti depresan alsam ne kadar iyi olur bilemedim ama bu da geçicek diye düşünüyorum.sizde öyle düşünün zor ama yaşamamız gerekiyor bazı şeyleri ve daha güçlü olmamız için bence iyi bir fırsat :) çocuk sahibi olmadım ama çocuk bedenen ve özellikle ruhen sağlıklı olunduğu zaman büyütülebilir yoksa o yavrucak da sizinle birlikte sizden daha fazla etkilenir.kolay gelsin umarım herşey yoluna girer en yakın zamanda.musmutlu olursunuz :)

Merhaba Hemşire Hanım, zor bir mesleğiniz var. Hep hasta insalarla birliktesiniz. Mutlak özel hayatınızda da zorluklar vardır. Psikiyatr ilaç kullanmanızı doğru bulduysa, mutlak bir nedeni vardır. Neden bir de bir psikolog ile bir süre görüşüp terapi almayı düşünmüyorsunuz?
Sağlıkla kalın,

Back
X