depresyondan çıkışım ve yenilenme sürecim (bu süreçte aldığım kilolar ve bir sürü şey)

neandertallerden biri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
100
69
98
31
evet yaklaşık 3 haftayı bulan ve hatta geçen depresyon sürecim ve bundan önce aldığım kilolarım bu dönemde giderek arttı. ciddi bir depresyon mu denir bunalım mı bilmiyorum. kendi kendime sorduğum sorular bazen verdiğim cevaplar ve en çok da veremediğim cevaplar yüzünden kafayı yemek üzereydim. nasıl bu kafaya girdim nasıl çıkışı bulmaya karar verdim bilmiyorum. belki de hala çıkamadım tek bildiğim şey bu durumdan aşırı sıkılmış olmak. son 3 haftam yok bomboş. sabah uyanıp işe geldim akşam eve giderken bir sürü abur cubur benim değilmiş gibi acımadan hunharca akıttığım gözyaşı, kısacık kestirdiğim saçım ve sayısız dizi film.
eve bir misafirim gelmeden asla temizlik yapmadım gidince de aynı şekilde bıraktım. evi resmen bok götürüyor şuan ben de işteyim tabi. giysi dolabım darmadağın mutfak salon odammmm her yer. elime hiçbir şey geçmedi tabi boğulup gitmedim çok şükür.
artık ayağa kalkma vakti. şimdi kafamı çıkarıyorum kumdan. Artık daha düzenli ve sağlıklı ruh hali ve sağlıklı bir beden istiyorum. bunun için elimden geleni yapıcam. motivasyon olarak günlük yaptıklarımı buraya yazma kararı aldım. başlayıp bırakmamak için. görev ediniyorum bunu kendime.
bugün ki planım
1- eve gidip her yeri derleyip toplamak. pırıl pırıl yapmak
2- 2 haftalık düzenli beslenme programı ( bu program değişecek 2 haftada 1)
3- markete gidilip alışveriş yapılacak diyete uygun
4- işime odaklanıp her hafta 1 tane blog yazısı yazılacak
5- internet siteme daha fazla ilgi göstericem
6- her gün buraya notlar düşülecek

bu kadar. en azından şimdilik
not: eleştirebilirsiniz insanoğluyuz her şey de eleştirecek bir şeyler buluruz her zaman. sizden okuyanlardan ricam lütfen en azından bu bir haftalık sürecimde eleştiri gibi şeyler yazmayın sonra ne yazarsanız kabulüm.

Süpersin aldığın kararları umatım uygılayabilecek gücü kendinde bulursun veee
Darısı başıma bende 4 aylık hamileyim son birbuçuk ayım yok yaşamıyorum mecbıren işlerimi yapmak zorundayım önceden en büyük tutkum olan herşeyden sıkıla bunala ağlaya yapıyprum

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. her şey geçiyor önemli olan güzel geçirecek mücadeleyi kendinde bulmak. evet bazen yapamıyoruz ben yapamadım mesela daha yeni yeni kendime geliyorum oysa neler yapabilirmişim. çok teşekkür ederim yazdıkların için. her şey gönlünce olur umarım

day 1
evet günler sonra geri geldim. bu sabah çok erken kalktım içimde yapmam gerekenleri yapmamış sürekli ertelemiş insan huzursuzluğundan kurtulmam gerekti artık. sabah namazımı kıldıktan sonra izlediğim diziyi bitirdim limonlu ılık suyumu içerken. malum karantina sürecindeyiz. evden çıkmayacağım haliyle. youtube da bir video var full body diye kadın hepsini liste liste oluşturmuş Allah razı olsun. kendime bir liste kararlaştırıp onu yapmaya başladım.
kahvaltı için yeşil çayı demlemeye bıraktım ve yumurtamı da ocağa. öğlen yer miyim bilmiyorum aşırı acıkırsam bol ıspanaklı smoothie yapıcam kendime.
tüm gün evde olduğum için full body videolarından bir tane daha yapacağım
şimdilik bu kadar

Benim kalkma saatim hala öğleden sonra erken kalkınca gün bitmiyor ve ben bunalıyorum böyle geç olunca iş bitmiyor gene bunalıyorum içimdeki ağlayan kişiyi susturamıyorum o hep orda endişeli kaygılı mutsuz

yüzleşmemiz gerekiyor yüzleşmeden hayata devam etmek çok zor oluyor yaşantımızdan anlıyoruz bunu zaten. halının altına süpürüyoruz ama biliyoruz ki yine çıkacak bu sefer daha çok tozla birlikte. sizi bu duruma getiren şey nedir bunu bulmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…