Merhabalar ben yeniyim. Yaklaşık 5 yıldır mutsuzum. Her şey saçma geliyor. Zevk almıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. İstediğim hiçbir şey olmuyor. Kimsenin anladığını düşünmüyorum. Doktorlar da anlamıyor. Sanki dünyada tek ben böyle gibiyim.Her sabah kalktığımda keşke uyanmasaydım şimdi ben ne yapacağım koskoca gün diyorum. Her sene geçen seneyi özlüyorum. Geçen sene sınava hazırlanıyordum. Dershaneye gidiyordum. Ondan önceki seneler hep okul vardı. Ama şimdi açıktan okuyorum. O yüzden evdeyim. Ama okula gittiğimde de keşke okul olmasa diyordum. Benim sorunum anı yaşayamamak. Herkesi çok kıskanıyorum. Nasıl böyle mutlular diye. Belki de buraya boşuna yazıyorum. Ama amacım dertleşmek. Sabah kahvaltı bile yapasım gelmiyor. Yatakta oturup düşünüyorum. Herkes de kendini iyileştirecek tek kişi sensin diyor. Belki haklılar. Ama ruhum kanser olmuş gibi. Ya da tüm hislerimi kaybetmiş gibiyim. Keşke bir yeteneğim olsa diyorum ama o da yok. Çok salağım. Boşuna yaşıyorum. Ama intihar da edemem. Çünkü ondan da korkuyorum. O da bir çözüm değil. Çaresizce bir gün iyileşeceğim günleri bekliyorum, tabi iyileşirsem..