• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım????

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
39
Mrb arkadaşlar canım hiçbişey yapmak istemiyor ne çocuğa bakmak istiyorum ne yemek yapmak ne de hergün darmadağın olan evi ve mutfağı toparlamak , kendime de bakmak istemiyorum saçlarımı taramak istemiyorum hareket etmek istemiyorum hiçbbirşey istemiyorum çookk sıkkın canımmm

Mrb arkadaşlar canım hiçbişey yapmak istemiyor ne çocuğa bakmak istiyorum ne yemek yapmak ne de hergün darmadağın olan evi ve mutfağı toparlamak , kendime de bakmak istemiyorum saçlarımı taramak istemiyorum hareket etmek istemiyorum hiçbbirşey istemiyorum çookk sıkkın canımmm

Anlıyorum seni canım inan ben hiçbir sorun yokken içimin daraldığını 5 gün sonrayı geçtim 5 ay sonrayı bile kafaya takıp üzüldüğümü duş almanın makyajın giyinmenin hatta dişimi fırçalamanın bile zor geldiği zamanları biliyorum hayatımdan memnun olmadığımda oluyo genelde çünkü genel olarak bakınca sorun yokmuş gibi ama aslında sorun kafanın içinde ve büyüdükçe büyüyo..olumlu bakmaya çalış ve düşün niye böyle olduğunu benim gibi sebep bile bulamazsan kendinden kaynaklıdır eğer bir sebep varsa da onun çözümünü ararsın

bir ara ben de hiçbir şey yapmak istemıyordum. çok bunalıyordum her şeyden. bence havalardan kaynaklı bir süre sonra geçer canım

Belki ev işi yapmaktan, hayat gailesinden sıkılmışsındır şekerim. Ben tek başıma yaşıyorum, arada sırada kendimi saldığım oluyor sen de birazcık sal dinlen :49:

ben de arada böyle olurum...
benim ilacım gezmek :1:
süslenmesem bile dışarı çıkarsam hel bir de alışveriş yapabilirsem kendime gelirim...
büyük bir sorunun yoksa hava almak seni biraz kendine getirecektir...

mevsim geçişlerinde genellikle bu tarz isteksizlik oluyor ama kendini bence depresyon moduna
sokma dışarı çık yürüyüş yap bol bol temiz hava al kendini depresyondayım diye kendini salınca
insan kendini daha kötü hissediyo........

Havalardan kaynaklı bir şey de olabilir.Genelde bu mevsimlerde sık görülen bir şey.Yine de değişiklik yapabilirsin mesela arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin.Evlisin sanırım eşinle dışarıda ufak çaplı da olsa gezme yapabilirsin.Bunlar az da olsa seni motive eder rahatlatır yani bence.

o durumlar ara ara bendede olmuştu :19:
mevsimsel değildi benim ki.
ayrıldığımın nişanlımın ailesinin baskı ve görgüsüzlüklerinden kaynaklıydı
kafaya takıyordum, değerimi düşürdüğümü düşünüyordum.
sonrada zaten patladım alayını dağıttım :47:
şimdi çıkıyorum deniz kenarına yürüğüşümü yapıyorum.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Hayatında biraz değişikliğe git canım, biraz daha sosyalleşmeye bak, gruplara katıl, hobiler edin. İstersen benim uğraştığım bazı hobileri deneyebilirsin. Yazman yeterli..

ah ah bende aynı durumdayım hemde 3 senedir :43:bir türlü toparlanamıyorum çünkü kafamı dağıtabileceğim hiçbir faaliyet insan hiçbir şey yok var yada ben yapamıyorum bıktım bu durumdan en kötüsüde acısını çocuğumdan çıkarıyorum ona faydalı olamıyorum çok ilgilenemiyorum eziyet gibi geliyo :14:bazen yokolup gitmek istiyorum işin en üzücü halide herkesin seni mutlu bilmesi ama değilim sadece öylesine boşu boşuna anlamsız bir şekilde yaşıyorum :14:

Back