• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım?

kafasiikarisiik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
869
1.604
63
33
Selamlar, bence depresyondayım. Tedavi istemiyorum direkt ölme seçeneği varsa onu istiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum ölme düşüncesini. He canıma da kıyamıyorum orası ayrı ama her gece Allah’ım canımı al diye yatıyorum. Ecelim gelsin istiyorum. Hiçbişeyden zevk almıyorum çıldıracağım yalnız kalmak istiyorum kalamıyorum bi şuan kalabildim. Gelecekten umut kalmadı, işe sürüne sürüne gidiyorum. Zar zor gülüyorum koşa koşa eve gelip boş boş yatmak istiyorum. Herşeyin farkındayım iyileşmek istemiyorum..

Selamlar, bence depresyondayım. Tedavi istemiyorum direkt ölme seçeneği varsa onu istiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum ölme düşüncesini. He canıma da kıyamıyorum orası ayrı ama her gece Allah’ım canımı al diye yatıyorum. Ecelim gelsin istiyorum. Hiçbişeyden zevk almıyorum çıldıracağım yalnız kalmak istiyorum kalamıyorum bi şuan kalabildim. Gelecekten umut kalmadı, işe sürüne sürüne gidiyorum. Zar zor gülüyorum koşa koşa eve gelip boş boş yatmak istiyorum. Herşeyin farkındayım iyileşmek istemiyorum..
tedavı ıstemıyorsan neden soruyorsun? ne onemı var? ölünce gidilecek yer burdan daha sıkıcı olabilir malum herkese cıcek bocuk yok :D ben ölmek istemem misal :)) neden oldugu cok onemlı boyle durumda yanlıs eş yanlış iş .. yanlış sehir . bişiler yanlışsa duzeltceksin ama sen hem tedavı ıstmem dıyosun hep dert gıbı yazıyosun .. ben depresyon oldugunu dusunmuyorum bunun.. bı tanecık tanıdıgım oldu su hayatımda depresyonda. canım arkadascıgımın yuzu de sesı de bana yıllarca uzaktı haberını aılesınden aldık. chatlesmıyordu. ve internette takılmıyordu... ne yazmalıyız ki sana ? duyma istediğin ne_? depresyondasın dıyınce ne degıscek ya da degıl? duzeltmeyı ıstemedıgın bı hayatın var sonucta..

Peki sana nasıl yardımcı olabiliriz güzel kardeşim. Tüm öneri yollarını kapatmışsın. Şöyle söyliyim... Ölüm için acele etme o zaten hepimizi tek tek zamanı gelince bulacak😊Bi sonraki durağını güzel ayarlamaya bak yoksa gideceğin yer geride kalan yeri aratabilir.Yani biraz dinine yönel neye inanıyorsan artik.Iyileşmeyi iste yoksa sana kimse yardım edemez. Destek al.Kendine yeni hedefler koy silkelen. Değerlisin ve özelsin

Ölümü istemeyi aklından geçiren herkes için bu söz.
images.jpeg

Herkes de depresyonda anam. Doktordan tanı aldınız mı hanımefendi? Bu işler öyle yatarak gözlerini tavana dikip ağlamaya benzemiyor.

Peki sana nasıl yardımcı olabiliriz güzel kardeşim. Tüm öneri yollarını kapatmışsın. Şöyle söyliyim... Ölüm için acele etme o zaten hepimizi tek tek zamanı gelince bulacak😊Bi sonraki durağını güzel ayarlamaya bak yoksa gideceğin yer geride kalan yeri aratabilir.Yani biraz dinine yönel neye inanıyorsan artik.Iyileşmeyi iste yoksa sana kimse yardım edemez. Destek al.Kendine yeni hedefler koy silkelen. Değerlisin ve özelsin
Yardım istemiyorum iç döktüm sadece teşekkür ederim güzel cümlelerin için 🌞

Aynı ben, yalnız değilsin. Bugün sela okunuyordu tez vakitte benimki de okunsun diye dua ettim. Uzun zamandır böyle. Yalnız değilsin kısaca...

Yardım istemiyorum iç döktüm sadece teşekkür ederim güzel cümlelerin için 🌞
Içini dök tabi iyi yaptın. Ama ben hassas kalpli biriyim o kadar içime islemişsiniz ki uyuyamadım. Bu aralar hepimiz zor zamanlardan geciyoruz ben de anksiyete illetiyle mücadele ediyorum. Rabbim hepimize yardımci olsun. Allah a emanet✋

Ben de depresyondayım aynı durumu yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum. Ölmek bende istiyorum ama ölünce düzelecek mi herşey diye kendime soruyorum geride bıraktıklarımı annemi düşünüyorum o zaman ne kadar bencilce düşündüğümü farkediyorum ve Allahtan iyileşmeyi diliyorum

Içini dök tabi iyi yaptın. Ama ben hassas kalpli biriyim o kadar içime islemişsiniz ki uyuyamadım. Bu aralar hepimiz zor zamanlardan geciyoruz ben de anksiyete illetiyle mücadele ediyorum. Rabbim hepimize yardımci olsun. Allah a emanet✋
Anksiye sıkıntınız varmış neler yaşıyorsunuz bende yıllarca tedavi gördum okb kaygı bozukluğu vs sırayla hepsini yaşıyorum ama en çok ana odaklanamıyorum yani sürekli Sevdiklerim yanımda ama ölürlerse yi düşünüyorum kolum ağrısa midem ağrısa kanser miyim çocuklarım nolcak sevsryo vs alamıyorum kendimi buda depresyon a itiyor kasvetli ruh hali yaşıyorum sizin durumunuz nedir

Dr gitmedim bi tık iyi gibiyim ama amaçsız hedefsiz yaşıyorum bu iğrenç hayatı kabullenmişlik hissi geldi nötr bi şekilde yaşamaya devam
Kendiliğinden geçmez inan Allah korusun İntihara götürür seni hayatı iğrenç görürsün,yaşamaya değmez, beynin hiç susmaz vesvese zaten olumlu düşünme yok mutlaka Dr git

Back