YASON benim durumumda aynı senin gibi yani baksada bakmasada hergün görmek zorundaydım kafamçokkarıştı
shannon soruna gelince bende aynı senin gibi kafam çok karışıktı asla işe başlıyamam bebeğimi bırakamam diyordum. kayınvalidem kendi çocuklarına bile kendi bakmamış çocuğu tutmasını bile bilmiyordu. bi kaç gün yanında durarak alıştırma yapalım dedik biberonu ağzında nasıl tutacağını dahi bilmiyordu. ayrıca zaten biraz zıt kadın anlaşamıyoruz duvara konuşur gibi konuşuyordum 10 kez bişey tekrarlıyordum yine bildiğini okuyordu. herneyse ilk 1 hafta zorluk çektik, benimkide anne kuzusu odadan çıktığımda çığlık çığlığa ama dediğim gibi en fazla 1 hafta sonra alışıyorlar. eve gelince yine durum aynı ama ben yokken babannesiyle çok iyiler. hatta onun peşindende artık ağlıyor sırnaşık şey sabahları gitmeme alıştı fakat akşamları kesinlikle onsuz bi yere gitmeme müsade etmiyor. 6 da eve geliyorum biraz gecikeyim sanki saatini biliyormuş gibi 6 dan sonra huysuzluk yapmaya başlıyormuş. çok zekiler çooookkk :jeyyar:
Yani diyeceğim şu ki alışacakdır.. sonuçta aynı yaygarayı bakıcıya alışana dek de koparacak. babannesi emin ol ki bir yabancıdan daha iyi bakacaktır. illaki zorluklar olacak. hiç tartışmalara girmeyen sessiz sakin ben bile fırtınalar estiriyorum. ama bizim sebeplerimiz farklı çocuk ile ilgili olsada bakımı ile ilgili değil, daha çok bana karşı davranışlarıyla ilgili. ama bunların da üstesinden gelirsin canım. hiç kafanda büyütme. bende çok büyütüyordum gecelerce ağladığımı biliyorum. işi bırakıcam diyordum. ben evladımı bırakamicam diyordum. ama onun geleceği çalışmak zorundaydım... ilk günler saat başı aradım sonra bu gittikce azaldı. artık rahatsız etmemek için rahatsız olmadığı sürece hiç aramıyorum zaten bişey oldumu kayınvalidem beni arıyor :smiley-cool:
gönlünü ferrah tut gözünde fazla büyütme. ben kendime 1 ay müddet tanımıştım. oluyor devam olmuyor işi bırakacaktım... ramazan bayramından beri çalışıyorum ki iyiki başlamışım valla dinleniyorum :teytey: akşamları yemeğim de hazır oluyor süper oluyor valla