depresyona girdim sanırım...

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.324
448
Kayseri
son zamanlarda yaklasık 1 2 haftadır bana bi şeyler oldu kendımı çook çirkin hissedıyodum aslında kendını seven bırıyımdır öyle komplex doluyumkı bu aralar her güzel kadına bakıyorum ablam bugun çarsıda gercekten çok guzel bi kıza ne kadar güzeldedı örnegın bana ne oluyosa hiç bi şi demedım onu ızledım kımse farkında degıl içimden kıskandım bırınde ne gorsem bende bundan alıyım dıyorum kıyafetlerıne ımrenıyorum aslında herseyım var bunalıyourm sacımla ugrasıyorum hadı neyse.. süreklı gereksız para harcıyorum.. kendımı degersız hissedıyorum acaba hastamıyım dıyorum ailem çok asabılestıgımı soyluyor süreklı benı dışardan nasıl gördüklerını düşünüyorum sanırım depresyona gırdım eşimle de aram çok ıyı ama hersey gözume batıyo.. bakımsızım çünkü ciddi ciddi bi bakım yada herneyse kendımle ılgılenecek bi şey yapmıyorum kılo vermışim kendımı zayıf hiç sevmıyorum 50 kıloyum ama bende çok kotu duruyo zayıflık herkes cıtır cıtırsın dıyo ama bn aynada kendıme sınir oluyorum burnum büyüyo zayıfladıkça en çok bunu problem edıyorum insanlardan çekınmesem estetık olurum burnumu hiç sevmıyorum ama kılo alınca daha ıyı oluyo küçülüyo bı de yaslı gıbı hıssedıyorum kendımı içim gecmiş gibi bi yardım edın nolur iki çift laf söleyın ben şimdi napım..
bı kere daha bole bunaldım dr a gıttım dr ılac falan vermedı kendını dınleme dedı hobi edin b,i şeyın yok dedı napmalıyım....

tatlım böyle yapma. geçici bişeydir bu bence. bu aralar çevremdeki herkes bunalımda,ben de dahil. mutsuz olduğunda insan kendini çirkin hisseder bu da normal bişey.her şey güzel olacaaaaaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…