• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon

Ben önceki ayrılık acımı biraz da ailemle atlatmıştım.Oysa şuan onlardan ikisiyle gereksiz yere görüşmüyor aynı odada bile oturmuyoruz..

Eski sevgiliyi unutmak dualarına bak netten..Bu arada çok şey okuyacaksın ve içini ferahlatacak biraz...Memurlar nette bunka ilgili bir yazı da göreceksin..

Niye ayrıldınız.Yaşlarınız kaç.Gençsen gerçekten çok da yanma..Kimler çıkar daha..Unutulacak bu da..
Kucucuk birsey yuzinden ayrildi 21 yasindayiz ikimizde

Bence önce kendine teşhiş koyma. 'Ben depresyondayım' gibi. Sen belki farkında değilsin ama bu durumu iyice içselleştirmene neden olur. Yeni bittiyse açıkça şunu söylüyorum istediğin yere git istediğin uzmandan destek al bir süre üzüleceksin. Yani ekstrem bir durum yoksa 2 yıllık ilişkinin ardından böyle şeyler yaşaman normal. Yaşamazsan anormal asıl :) Bırak çıkma bir süre yataktan, slow müzik dinle, yemek yeme istersen, bunlar ömür boyu sürmeyecek nasıl olsa. Çok kötü bir örnek belki ama insanlar evlat acısıyla yaşıyor. Bunlar da geçicek bunu bil.

Bence önce kendine teşhiş koyma. 'Ben depresyondayım' gibi. Sen belki farkında değilsin ama bu durumu iyice içselleştirmene neden olur. Yeni bittiyse açıkça şunu söylüyorum istediğin yere git istediğin uzmandan destek al bir süre üzüleceksin. Yani ekstrem bir durum yoksa 2 yıllık ilişkinin ardından böyle şeyler yaşaman normal. Yaşamazsan anormal asıl :) Bırak çıkma bir süre yataktan, slow müzik dinle, yemek yeme istersen, bunlar ömür boyu sürmeyecek nasıl olsa. Çok kötü bir örnek belki ama insanlar evlat acısıyla yaşıyor. Bunlar da geçicek bunu bil.
Insallah cabucak gecer

bende asker yolu bekliyorum uzun dönem hemde.gideli daha 1 ay oldu kendimi eve kapatmış durumdayım hiçbirşeyden zevk almıyorum sürekli odamda oturuyorum çalışmıyorum da yaşım 27 ama zevk alamıyorum hayattan çünkü o varken herşeyi beraber yapıyorduk şimdi kolum kanadım yok gibi kimseyle çıkıp sohbet muhabbet etmiyorum çok çabuk sıkılıyorum arkadaşlarımı doğru dürüst aramıyorum napacağımıda bilmiyorum aşırı gerginim ve istemediğim aile dostu her akşam her akşam bizde birde küçük kızları var 6 yaşında her akşam onlarla oturmak istemiyorum acayip sinir oluyorum bu duruma bi anda bütün motivasyonum aşağıya iniyo onları görünce bi bizde yatmadıkları kalıyo o derece yani off aşırı bunaldım. benimki askerden buraya yetişiyor iş hayatı ben gelene kadar yok diyo offfff yaniiiiii offffff

Evliyim kocamla severek evlendik ve çok zorluklar çektik 1 buçuk yildir ewliyiz 1 buçuk yıl kayınpederimler le durduk ve çok sıkıntı çektik işimiz oldu oğlumuz oldu eşim dergisti kendini değersiz hissediyorum kocam sinirli iken salak geri zekalı falan diyor benisewiyor ama ilgiyok aşkı bitti mi acaba valla depresyon dayım

Depresyon seviyenizi ölçmek için bu siteyi kullanabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back