Oncelikle gecmis olsun dilerim allah baska dertler vermesin oyle duşünün hep biliyorum aci cekiyorsun bir an bitmez böyle ayrilik acisi ama arktaslarinizla bol bol vakit geçirin biraz zaten once kendinizle kalmissaniz sonra kendinize gelip gelecege bakin sevdiklerinizle olun umarim tez zamanda deoresyondan cikarsiniz deoresyondan en büyük kurtuluş sabir şükür ve gelecege odaklanmak olmuyorsa doktora gidin allah güç sabir versin mutluluklar2 yillik iliskim bitti
TEsekkur ederim ama dogru duzgun dertlesebilcegim bi arkadadim da yokOncelikle gecmis olsun dilerim allah baska dertler vermesin oyle duşünün hep biliyorum aci cekiyorsun bir an bitmez böyle ayrilik acisi ama arktaslarinizla bol bol vakit geçirin biraz zaten once kendinizle kalmissaniz sonra kendinize gelip gelecege bakin sevdiklerinizle olun umarim tez zamanda deoresyondan cikarsiniz deoresyondan en büyük kurtuluş sabir şükür ve gelecege odaklanmak olmuyorsa doktora gidin allah güç sabir versin mutluluklar
Hicmi yok canim allaha sigin dua et bol bol allah yardimcin olsun baska ugaraslar bul kendineTEsekkur ederim ama dogru duzgun dertlesebilcegim bi arkadadim da yok
aşk olsun biz ne güne duruyoruz.TEsekkur ederim ama dogru duzgun dertlesebilcegim bi arkadadim da yok
Guzel cevap aynen biz variz ben bile buraya takilali kafamdaki üzüntülerimi bir nepze uzaklastiriyorum hatta cok etkisi oldu diyebilirim beyin boyle bir sey meskul oldukca dağılır kafandaki daha cok üzülmeni azaltıraşk olsun biz ne güne duruyoruz.
Iyiki varsiniz :)aşk olsun biz ne güne duruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?