Depresyon

Geçmiş olsun canım.
bol dua
bol spor
bol kitap
olumlu düşünce yardımcı olabilir.

Psikiyatri ye yada psikoloğa gidebilirsin
Ama psikologu tafsiye ederim

Onun disinda kendi yapabilecegim seyler oncelikle mutlaka maneviyatini saglam tutman lazim onun disinda tempolu yuruyus canını sıkan uzen seylerden mumkun mertebe uzak durup dusunmemeye çalış
Uzar giderde her seyin oncesi seni uzen seyleri görmezden gelmeye calismak bence

2 yillik iliskim bitti
Oncelikle gecmis olsun dilerim allah baska dertler vermesin oyle duşünün hep biliyorum aci cekiyorsun bir an bitmez böyle ayrilik acisi ama arktaslarinizla bol bol vakit geçirin biraz zaten once kendinizle kalmissaniz sonra kendinize gelip gelecege bakin sevdiklerinizle olun umarim tez zamanda deoresyondan cikarsiniz deoresyondan en büyük kurtuluş sabir şükür ve gelecege odaklanmak olmuyorsa doktora gidin allah güç sabir versin mutluluklar

TEsekkur ederim ama dogru duzgun dertlesebilcegim bi arkadadim da yok

Dünyanın sonu olmadığını düşünerek. .
Psikolojik destek alarak. .
Şükrederek. .

telefon televizyon internet bunlara sığınmayın sakın yürüyüşe çıkın tek başınıza bile insan trafiğini net gören bir kafede oturup ice coffeenizi yudumlaya yudumlaya insanları gözlemleyin

Benimde 2 yıllık ilişkim bitti. Spora git. Film izle yabancı diziler izle. Benimde arkadaşlarımla aram kötü. Sürekli onu düşünme onsuz yapamam diye düşünme. Böyle düşünürsen benim gibi hala 2 ay geçmesine rağmen acı çekersin.

Hic sıkma canm kendini biliyorum cok zor bende yasadm we insan sanki dunyanin sonu gelmis gibi caresiz hissediyor kendini herseyde vardr bi hayir de alisweris yap saclarinin rengini degistr yada kestir yeni imaj yap rahatlatiyor

Aç bi aksiyon filmi izle insanın kafası çok dağılıyor yada hint filmi onlarında şarkıları çok güzel oluyo birde sevgilinden ayrılmışsın bu dünyanın sonu değil. Kısmet değilmiş deyip geçmek lazım. Her şeyin hayırlısı..

umarın unutabilirsiniz. ve yakın zamanda dilerim iyi hissedersiniz yeniden kendinizi.. psikolog iyi fikir..

Dertleşebiliriz...Benim de yeni ayrılık süreceinde oldığum sevdiğim adam nişanlandı..
Benim de 8 yıldır depresyonla başım belada ..Sürekli ayrılıklar yaşadım.
Arada yaz bana...Kıyamıyorum bu durumda olanlara...

Eski sevgiliyi unutmak dualarına bak netten..Bu arada çok şey okuyacaksın ve içini ferahlatacak biraz...Memurlar nette bunka ilgili bir yazı da göreceksin..

Niye ayrıldınız.Yaşlarınız kaç.Gençsen gerçekten çok da yanma..Kimler çıkar daha..Unutulacak bu da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…